Муриканците предоставили днеска нов още по-неопровержим запис, че руснаците са виновни за самоледа
![]()
Муриканците предоставили днеска нов още по-неопровержим запис, че руснаците са виновни за самоледа
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (26-07-2014)
гледай дони бонбони верно тъй чети тука http://www.focus-news.net/news/2014/...a-ukrayna.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-07-2014)
Днес попаднах и на нова теория! Самолета бил натоварен с труповесложили им били само документи в джобовете, някакъв холандски журналист издирил жертвите във фейсбук и всички били регистрирани в една и съща дата - 21.07
![]()
ще го замажат!
kypa (26-07-2014)
И аз прочетох тази версия, най-чудното е че без доказателства се пускат 10 версии за да объркат простосмъртните и в тази статия било нещо като 9/11 паспортите били новички ич не личели, че са преживяли и те катастрофа ама да ти кажа честно и аз не съм ги виждал пък на журналист да вярваш малко трудно. Чудно ми е защо много добри журналисти биват затворени, убити или арестувани?
kypa (26-07-2014)
пишат колко зловеща била картинката от катастрофата, навсякъде разпръснати трупове... никъде няма снимки, все едно и също се върти и това еИ аз прочетох тази версия, най-чудното е че без доказателства се пускат 10 версии за да объркат простосмъртните и в тази статия било нещо като 9/11 паспортите били новички ич не личели, че са преживяли и те катастрофа ама да ти кажа честно и аз не съм ги виждал пък на журналист да вярваш малко трудно. Чудно ми е защо много добри журналисти биват затворени, убити или арестувани?
когато намериха масовия гроб с близо 300 убити ги снимаха и някакви "официални" медии, сега един любител на спорта не се появи да заснеме и да качи в нетя
едните имали сателитни снимки, къде какво липсвало, къде какво било изстреляно... снимки няма, иначе за 'средоточаване на руски войски по границата' пак пускаха снимки
станало е нещо шашаво с този самолет и се чудят как да потулят нещата май май
kypa (26-07-2014)
kypa (26-07-2014)
saxe, кьорчотова игра уаа диване, къде блееш
я налей
![]()
kypa (26-07-2014)
Аз вече почвам да вярвам на Чикагото-Венцислав Агелов, защото и го затвориха, и го усмиваха в господарите на ефира, и не знам какъв е този фонд на ши***ия сорос и каква цел има той в България? Говори се и че украйнски войски стреляли по цивилни и после казват, че тези били предатели от първо бяха в медиите про-руснаци, а сега сепаристи. Абре кво стана май никой няма да разбере, ама оставам с впечатлението, че искат да саботират Руската икономика.пишат колко зловеща била картинката от катастрофата, навсякъде разпръснати трупове... никъде няма снимки, все едно и също се върти и това е
когато намериха масовия гроб с близо 300 убити ги снимаха и някакви "официални" медии, сега един любител на спорта не се появи да заснеме и да качи в нетя
едните имали сателитни снимки, къде какво липсвало, къде какво било изстреляно... снимки няма, иначе за 'средоточаване на руски войски по границата' пак пускаха снимки
станало е нещо шашаво с този самолет и се чудят как да потулят нещата май май
----------
хаха с този коментар ме изкефи само ти ли не видя че е игра?
kypa (26-07-2014)
kypa (26-07-2014)