Не. Не ми дреме за социалните контакти
Ако ми дремеше, щях да продължа с трейдинга
----------
Мерси Маста
За да се случи нещо са необходими действия, а не само приказки и възнамерявания.
Но това 100-то не може да го проумее и затова е и спора![]()
Не. Не ми дреме за социалните контакти
Ако ми дремеше, щях да продължа с трейдинга
----------
Мерси Маста
За да се случи нещо са необходими действия, а не само приказки и възнамерявания.
Но това 100-то не може да го проумее и затова е и спора![]()
Ми то не пречи и по друг начин ада попътуваш, да изкараш нещо с пет шест нули и да си пътуваш колко ти е кеф, без да те гонят срокове и километраж.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ей това вече го разбирам аз Олег, и съм предприел необходимите действия за да го направя възможно. И те изключваш търговията на юруш да изкараме колкото може от днес за утре, щото тоя метод май не го бива много![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, а ако имаш десет милиона няма ли да си купиш някоя транспортна фирма със сто чисто нови тира, за да си я управляваш?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я, не го вкарвай в приключение, пък ти 60-80 бона седлови влекач, в зависимост евро 4-5 , и оттам нататък другите неща и кат ги вземе и няма работа, пък то шофьори, пък застраховки, лицензи и прочие.
Не знам бе. Не си тормозя мозъка с утопии
Ти твоите 6 години ако ги виждаш като от днес за утре, аз неПървоначално написано от 100
Ей това вече го разбирам аз Олег, и съм предприел необходимите действия за да го направя възможно. И те изключваш търговията на юруш да изкараме колкото може от днес за утре, щото тоя метод май не го бива много![]()
Ти и цените на влекачите ги знаеш? Браво, браво. Аз само се шегувах, за да ви върна към основната тема.![]()
Пък и да вметна , че маковете са коренно различно нещо от европейските тирове, композициите са по-други и по тежки.