Пари са се правилли винаги със спекула. Един дърводелец може да прави чудеса от дървото, но не и да печели. Печелят тези, дето след това ще излязат на пазара че да продават и препродават изработеното от него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз тебе питам след 6 години що още не изкарваш, а даваш акъли само ?
То нали за да взимаш корекции, трябва да има определени изпълнени критерии. Като ги няма, какво ще взимаш ?
И като си тъп и не се сещаш, че има и други инструменти и подходи, ще дремеш на сухо в очакване нещо да се случи.
Повечето мислят така и затова се удължава времето.
Аз също мислех така и погубих много време.
Но това не е защото е сложно, а защото не ми е стигал акъла.
Но самото изпълнение на сделките е просто нещо.
Маркетинга е изключително важна част от производствения процес..............
не можеш ли представиш едно изделие по подобаващ начин на пазара,няма смисъл да го правиш....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олегчо, аз нямам нужда от технически промени отдавна и да вметна, че от този бизнес съм на печалба досега и така ще бъде и занапред, но в други мащаби![]()
Нали знаеш, че бъдещето е илюзия и единствено някакви намерения
Важното е настоящето, нито вчера или преди година, а сега, днешният ден какво е, какъв си, какво правиш.
Ти днес нищо не правиш. Имаш единствено намерения, някога в бъдещето да започнеш да печелиш големи суми. Но кога е в това бъдеще, колко ще са тези печалби, все са имагинерни детайли, от сферата на пожеланията.
е те са свързани трите периода ... и то тъй, че един без други не могати по-точно туй дет правим, искаме, постигаме... желанията произхождат от миналото и настоящето, обаче се намират в бъдещето, правенето е в сегашното, обаче какво постигаме с туй дето правим зависи от миналото и обикновено също се намира в бъдещето... философ бай Кор
![]()
А ние не сме ли част от маркетинга. Търсенето и предлагането. Не зависят ли и от нас борсовите индекси!Маркетинга е изключително важна част от производствения процес..............
Така е в основата е търсенето и предлагането,но има още изключително много фактори,които влияят на пазара.....
а борсовите индекси изобщо не зависят от нас ......
Все още не съм професионален трейдър, но смея да твърдя съм мноого близо до този момент, 1000 пъти съм повтарял, че за мен не е въпроса само да се печели, а как се печели. Аз и сега печеля пари, това което ме вълнува е бъдещата перспектива. Там целите трябва да бъдат големи защото не почвам от ниво МРЗ, a големите цели изискват най-високо ниво умения. Разбираш ли вече какво е положението точно или от сегашната ти гледна точна, дай да изкараме 4-500$ е трудно?Нали знаеш, че бъдещето е илюзия и единствено някакви намерения
Важното е настоящето, нито вчера или преди година, а сега, днешният ден какво е, какъв си, какво правиш.
Ти днес нищо не правиш. Имаш единствено намерения, някога в бъдещето да започнеш да печелиш големи суми. Но кога е в това бъдеще, колко ще са тези печалби, все са имагинерни детайли, от сферата на пожеланията.![]()
ключа за палатката в търговлията според мене се състои в туй да се създаде навик да се печелисистеми, анализи, фундамент, психология - туй са подробностите само
малко или много не е от значение - важното е всеки ден да се печели - дори от губещите сделки
![]()