Напротив, точно така е. Бързо и лесно идватМалко връщам към основната тема: нереалистичните очаквания идват от заблудата, че във форекс парите идват бързо и лесно. В която и да е сфера от живота, обаче, успехът идва след години учене и тренировки. Все си мисля, че е възможно един трейдър да стане успешен, ако е постоянен. Форексът е професия като всички останали. А за да се овладее една професия, се изискват години учене, практика, че и пари.
В четвъртъка седнах за час пред графиките към 21 часа и направих няколко печеливши сделки. Станаха за по няколко минути всяка
Вчера пак така беше. Но тогава бях седнал от следобяда още и отново няколко бързи и лесни сделки![]()
Карането е удоволствие, да качиш жената и да отпътувате на някъде ей така без да го мислите. Преди две години в едно от ходенията ни до Гърция на връщане макар че навигацията ми казваше на къде да карам, аз видех ликръстовище тръгвах в другата посока. Честно да ви кажа добре се получи. Видяхме неща които ни останаха като добри спомени![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
те идват бързо и лесно спор нямапроблема е че не идват редовно понякога а за да идват редовно си трябва по-голям стаж
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уилямс е човека. За една година от 10 000 на 1 147 000. Преди малко гочетох в една от темите. Няма стигане тоя.![]()
е то трудното е докът почнат да идват тъй бързо и лесноне е и много бързо обикновено... един период от няколко годинки зор си е напълно в реда на нещата
недоразумението идва от там, че тоз бавен и труден път до бързото и лесното не се вижда от началото
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Toва може да не е особено вярно, защото няма реални доказателства които да сочат такива детайли.
Търсих и намерих дори коментари точно, че липсват такива данни както за него така и за дъщеря му.
Нали му връчили и награда даже за търговия с фючърси. И рекорда бил ненадминат.
Toва може да не е особено вярно, защото няма реални доказателства които да сочат такива детайли.
Търсих и намерих дори коментари точно, че липсват такива данни както за него така и за дъщеря му.
Еми, като нищо може да е някой маркетингов трик на ИП.
Извинявам се за дублирания пост. Нетът ми е убийствен.![]()
Те може да връчат и на 1000 човека такива награди. По сайтовете винаги има някакви хора които се представят за хипер богати, снимки със спортни коли, плажове и т.н.
Всичко е за зарибявка.