Аз преслушах текущ карач даже, за да може информацията да е по-вярна и да се отнася за текуща дата, а не какво е било преди да кажем 5 или 10 години.
Не говорим за 5-10 години, покрай мен има доста включително и роднини, може да има пари в тая работа, но не са точно подарък да го кажем така. Карането е по-забавно когато не е професия и все още не си закоравял![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Професиите за да се издържа човек, а не да се забавлява. Ако има нещо забавно, толкова по-добре, но много малко са такива.
Всичко си има плюсове и минуси.
И пари няма, едно време може да е имало, но сега не е така.
тир не е интересно... автобус по-добрече у тира само из града интересно...
а в автобуса - кът го напълниш убаво с хора, кът го засилиш, кът почнат да крещят - навсякъде може да е интересно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То така главо, ма с автобуса ще шофираш даже и гладен, па на тира, стомаха ще е доволен
Правиш ли разликата ?
С всичко съм съгласен, само не и това че трябва да се работи работа, която ти е неприятна само за да има какво да ядеш. Прекалено пораженски ми звучи.
Неее, на мен ми харесва.
Но имам впредвид, че работата като стане задължение, то тя все ще омръзне. Но едно е да правиш нещо което по принцип ти харесва, друго е да правиш нещо което по принцип не ти харесва.
А на мен пътя си ми харесва. Винаги ми е харесвал, още от както се помня.
То на мен и генетично ми е закодирано. 3 поколения назад са със сходни професии и мен ме влече![]()
приятното и забавното е до време... и после от време на време...професията требе зарад самата професия (и зарад дохода от нея
) да се работи (дори и след кът омръзне и стане неприятна
), кът се изработи достатъчно много - пак става забавна
и с изкуВствата и спорНтовете е тъй
![]()
определено с добрите печалби и форекса става по забавен както и обратнотоприятното и забавното е до време... и после от време на време...професията требе зарад самата професия (и зарад дохода от нея
) да се работи (дори и след кът омръзне и стане неприятна
), кът се изработи достатъчно много - пак става забавна
и с изкуВствата и спорНтовете е тъй
![]()
Малко връщам към основната тема: нереалистичните очаквания идват от заблудата, че във форекс парите идват бързо и лесно. В която и да е сфера от живота, обаче, успехът идва след години учене и тренировки. Все си мисля, че е възможно един трейдър да стане успешен, ако е постоянен. Форексът е професия като всички останали. А за да се овладее една професия, се изискват години учене, практика, че и пари.