Според мен сега кабела ще е в рейндж за известно време ще почива
Сега ойрото ще командва парада ще кърти яко .до кога кабела къртеше ойрото рейнджи
Сега ще се редуват![]()
Според мен сега кабела ще е в рейндж за известно време ще почива
Сега ойрото ще командва парада ще кърти яко .до кога кабела къртеше ойрото рейнджи
Сега ще се редуват![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
може и да си прав
графиките им вече много се разминават отдавна мина времето като ги пусках заедно на кучека в една посока и си даваха таргета за 10 минути![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спекуланта е винаги прав ............
Ей че ми се пие студена биричка .
ААААА сега ще запаля аз барбекюто и ще го заредя с пилешки крилца
Върви с Бира яко![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
на барбекю стават яки пилешките крилца действай
аз днес щях да ходя за риба обаче се изсипа един дъжд и развали излета остава за утре
а за графиката ще я дебнем защото тръгне ли надоле ще има добър профит
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм сигурно най големиятфен на барбекюто. Купих си едно на колела, голямо, може и пиле да печеш на него. С различни нива на височина. И поставки от страни та и закачалки за кърпи даже имаовии си прясна царевица въвфолио и я опечи на скарата, заедно със пържолите ства после и биричката перфектно.
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Spekulanta (19-07-2014)
Това с пресния кукуруз увит във фолио още не съм пробвал
Ама ще те послушам .............![]()
Гледай само да я въртиш през определени интервали кат мръвките, да не вземе да е опече от едната а от другата да остане сурова. Хем се запича, хем задушава и хваща миризмата на барбекюто, веднъжимах гости и реших да пробвам. Изядоха първо царевичката гадовете.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Spekulanta (19-07-2014)
уф...най-мразя рейндж и да съм в м.....с
ама пък какъв дъжд се изля тука...така казват,даже мама ми звъня да ме пита,първо ме пита къе съм,после за дъжда
пък аз спах дълбоко като мецана
сега ще се кача да видя какво са ми наготвили
Кво правите бре момци?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ми аз нищо те тука на бачкане съм и се опитвам да трупам бопнуси а ти как си разсънили се вече а ако си атакувай форума че не остана време още 11 дена![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви