Ми къде са тяхните собствени коли,че да не карат тези от Европа.............
те са на това дередже благодарение на наследството си от Великия СССР........
.................................................. ...................................
Мастата ти в кой век живееш Бил ли си в Украйна за да знаеш каква им е индуустрията
В източна Украйна е развита тежката индустрия както беше в БГ
Тежка индустрия не се развива за 20 г и не остарява за 20 г
Но ти си промита тиква и все едно си знаеш,старо им оборудването, тъпи са руснаците ,и украинците подир тях.
Че вземи смени плочата най сетне де така ще си умреш невежа
Както и да е
Ти все тоя ще си останеш и каквото да кажа весе няма да го разбереш
.................................
За мен е интересно защо се сваля втори самолет от една и съща малайзийска компания
По закона на веоятностите компанията трябваше да е друга
Но тя е пак същата на която изчезна преди време самолет над тихия океран
А сега въпрос понижена трудност
Кому е изгодно това ?
Не ми се вярва Путин да иска да срине акциите на някаква си малайзийска компания и да иска да я купи на безценица
Но виж на някой ,зад който стои зад ЦРУ това може и да му трябва
Най лесния начин за унищожение на конкуренцията е този ,подобно на сомалийските пирати които нападаха кораби докато собствиниците не ги застраховат в подходящите застрахователни компании, а неподходящите застрахователни компании фалираха
Това и за олигофрени вече е ясно че от едната страна предлагат спътникови снимки с точни разчети а от другата "доказателтвата" чрез клюкарски разговори които всеки може да изфабрикува.
На всичкото от горе как може да се свали самолет на 10 000 м височина с преносима ракетна система с обсег на действие 5 км с която са въоръжени нещастните Донски казаци от опълчението
Та стига вече глупости казвам , ха да се позамислим малко, ама то мисленето не е като да дрънкаш глупости из форума- трябва и акъл![]()