1.32 ли го зове Куре?
да не си се метнал на късата вълна?
.......................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
За тая седмица толкова, за биците ще е добре да затвори над 1.35 иначе другата седмица може да падне пак.
и отделно туй преди него - януари-февруари дето е - не е баш чисто дъно, ами се образува на два пъти, като втората част е по-ниска от първата - туй обикновено говори за последващ рейндж от същия мащаб или импулс от по-висок - в случая се реализира първия вариант (ако беше втория вероятно вече щяхме да сме на 1,5 и/или нагоре)
факта, че прескачането на крокодила тръгва от най-високия връх обикновено говори за последващ рейнж с възможност за по-висок връх, освен ако междувременно не започне импулс надолуточно в тоз етап сме към момента мисля, като импулса надолу още не е започнал (или поне аз не го виждам
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (18-07-2014)
На 4 часа се оформи добра бича свещ, тоя шиш и затваря над 1.350
мат'матически има възможност да излезе таз дългатаи то точно тъй набързо
поне аз както смятам
коет не е гаранция
ама все пак от време на време ми излизат сметките
требе да се види сега теста на дънцето как ще мине и после ако влезе у крокодила пак дали ще го прескочи (барабар с там нивото от октомври) и да се внимава там
не сме тръгнали още за натам де... ама и за надоле май не сме...
а дет ги виках миналата година за усредняване - тука е добро ниво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте.....,абе saxsten,какви са тези мохабети какви 5 лева.....,какви 10 %.....печалба,загуба.....?
Доколкото разбирам,че няма да ти признаят сделката ако е по-голяма от 10% печалба ли.....?
И кой е този ивестиционен посредник.....?
За първи път чувам за подобно нещо.....
Ти да не си правиш майтап.....?
Че аз ако съм издебнал пазара и съм влезнал с цялата сметка,мога да направя и 1000%.....
Когато пуснах твоя експерт на 26 май тази година вярно че в началото не даваше нищо,но на 5 юни сметката от 180 евро е направи малко над 540 еврака.....и то с риск само 59%,ами ако бяха 100% или повече от 100%,и този инвестиционен посредник при който ти търгуваш щеше да ми отмени всичките сделки ли.....?
БРАВО.....,тук има някаква грешка.....
Да си дойдем на темата.....,този шип където го направи на едночасова и по този начин заформи за сега и 4 часовата би трябвало да направи корекция до 1.3580-85,това към този момент е СМА 13 на дневна.....,по нагоре едвали ще качи.....,гледам календара за другата седмица се очертава много интересен ден с много новини четвъртъка,та можем да очакваме по-големи движения тогава.....
Пожелавам приятно изкарване на събота и неделя на всички....., на печелившите честито.....,а на губещите да се надяваме (защото и аз съм губещ тази седмица),че другата седмица ще върнем изгубеното.....
Успех.....
mck (18-07-2014)
Всичко зависи от обема и стопчето, но иначе може да видим връщане поне до 1.3600 другата седмица...
Значи само те чета и те наблюдавам .
penman Без да ми се обиждаш от теб трейдър няма да стане казвам ти го на 100%
ще ти цитирам една мисъл на Конфуций
Само умните и глупавите не подлежат на обучение
Но като ти чета постоянно съм стигнал на това заключение че си от втората група хора![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Звездолин (18-07-2014)
Е все някой трябва да пази бостана.Значи само те чета и те наблюдавам .
penman Без да ми се обиждаш от теб трейдър няма да стане казвам ти го на 100%
ще ти цитирам една мисъл на Конфуций
Само умните и глупавите не подлежат на обучение
Но като ти чета постоянно съм стигнал на това заключение че си от втората група хора
...........................