аве президента на бундесбанката държа ли си реча танещо нищо не се забелязва по графиките май май за днес ще приключваме тогава с търговията![]()
аве президента на бундесбанката държа ли си реча танещо нищо не се забелязва по графиките май май за днес ще приключваме тогава с търговията![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми се струва че и Хамериканците нищо няма да направят ..............
Абе натискайте го на Любов през уйкенда![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (18-07-2014)
Аз фащам гората утре, че тук не се живее.
.................................................. ....................................
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (18-07-2014)
Седмицата не е свършила но общо взето зле се представяме с машинката
Днес затвори открита в началото на седмицата сделка на загуба по голяма от 10% от акаунда.
Няма да ми върнат част от загубата
Само ако беше печалба тогава ще я отрежат![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ам така е сакси хората са справедливи и действат професионално и те дица сигурно ранат и учат
на сички им трябват стинки
имах надежда че германсия шеф ша го пораздруса малко еврака но уви![]()
Доста сериозна загуба е нанесла машинката , не може ли да се настрои да затваря на по-малка загуба като % от сметката ........................................
Паунда се срива, най-вероятно и еврака ще го последва........
Пък аз си взимам таблетчето и отивам да се наБирам....![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
И аз приключвам за тази седмица от понеделник мисля че ще има възможност да пусна една дълга .
Spekulanta (18-07-2014)
Доста сериозна загуба е нанесла машинката , не може ли да се настрои да затваря на по-малка загуба като % от сметката ........................................
Бе то аз машинката мога да я настроя както си искам ама форекса не мога да го настроя да не прави курвачки и да се държи подобващо за всеки грамотен техн анализ
Та общо взето от нази тримата: мене + машинката + форекса-форекса е курвата![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
jivko78 (18-07-2014)