Добре де, а на Бойко къде стоят парите? В СИ банк ли? Говори се, че имал 2 милиарда спестявания. Предполагам, че са по-малко, но
е ясно, че е спастрил някой друг милион!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам ли, то от липса на истинска информация хипотези много.
А ето най-новото
.........
Оманският фонд спасява КТБ?
Финансовият министър обещал на акционерите, че ще им се даде възможност да оздравят банката
...........
какво значи ще даде възможност ке чудя аз, та не е ли най-нормалното нещо, да им дадат да си дигнат капитала и всичко да си е ок.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Еее, ай са - ако им се даде възможност да си вдигнат капитала - това няма да е оправяне на положението.Знам ли, то от липса на истинска информация хипотези много.
А ето най-новото
.........
Оманският фонд спасява КТБ?
Финансовият министър обещал на акционерите, че ще им се даде възможност да оздравят банката
...........
какво значи ще даде възможност ке чудя аз, та не е ли най-нормалното нещо, да им дадат да си дигнат капитала и всичко да си е ок.
Виж - ако им се даде възможност да внесат още толкова - би било добре![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Идеята ми беше, че е нормално да се поканят акционерите да намерят работещо решение за банката, а това не се е случило.
Не че го харесвам Цветан Василев, и той си е за бесене, а ма в случая да не излезе че да го сготвят него ще бастисат една кавара фирми, а той ще се пече някъде на слънчев остров
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нали там пари имаше някакъв Омански фонд? При това милиони. Ами онази руска банка? Нещо гнило има в цялата тази работа.Идеята ми беше, че е нормално да се поканят акционерите да намерят работещо решение за банката, а това не се е случило.
Не че го харесвам Цветан Василев, и той си е за бесене, а ма в случая да не излезе че да го сготвят него ще бастисат една кавара фирми, а той ще се пече някъде на слънчев остров![]()
То това е целта да внесат пари за увеличение на капитала достатъчни за да се оправи капиталовата адекватност и ликвидността ....
и банката да заработи отново............
Хайде стига с тия градски легенди - 2 милиарда спестени. Просто като беше премиер се държеше все едно държавните пари (нашите пари) са негови лични и "Аз ви построих, аз финансирах, аз ви дадох и т.н."