Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (15-07-2014)
едно цело печено агънце Пабло
обичам да си похапвам
представи си само как изглеждам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
pablo (18-07-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези хора бяха твърде красиви за работата, която вършат
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tezi-hora-byah...id-125842.html
Фрий-зоната пак угасна - този път завинаги!.Наред е другото (вече отдавна не популярно) форумче.
.Въпросът е кой кого ще изпревари в гасненето - това или онова
Трейдърките сигурно и те фалираха- да им пусна песня-поздрав за всяка вентуалност
,ако не са.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Как пък ще сме фалирали
Профита сме станали и дращенето тъдява все по-рядко и за кеф
(то пък един кеФфффф)![]()
Eli2356 (27-07-2014)
Ми той Спарта от как и стана модератор и тя , фрийй зоната , ааа-- ййй--- деееее.......![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ми ще прозвучи бая сексистко макар да съм против относно дискриминацията си мисля че мъжете са по добри трейдъри защото умеят да направят от едно нещо поне 3 докато жените по скоро са прахоснички но всеко правило си има изключение а и това са мойте наблюденияв моя живот![]()
.. особено ако го похапваш без прибори директно от барбекюто... направо като пещерен човек сигурно. ако не беше "печено" щях да кажа и кръвожаден.
----------
баш пък ти и липса на сексизъм - ай не на нас тия.ми ще прозвучи бая сексистко макар да съм против относно дискриминацията си мисля че мъжете са по добри трейдъри защото умеят да направят от едно нещо поне 3 докато жените по скоро са прахоснички но всеко правило си има изключение а и това са мойте наблюденияв моя живот.. явно много са ти ограничени наблюденията, но засега и аз само те наблюдавам и ти се наслаждавам на дискриминационните изказвания.
нали трябва да сме гостоприемни и либерални все пак в нашта темичка...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Звездолин (27-07-2014)