Spekulanta (17-07-2014)
Акаунта е 1000 евра отворен на 21 .11.2013, в момента е 7 998, Р/Р минимум едно към две.Новак, в пари какъв е смисъла от тези трейдове? Затваряш едни 2-3%, ако са повече значи рискуваш много, и какво? Чакаш с месеци да изкараш 4% примерно? А да търгуваш с 5-10-15% риск понеже е голям фрейма не става, ако ще фалираш пак ще фалираш макар и по-бавно от на малък фрейм. С какъв точно акаунт би имало смисъл да се търгува по този начин?
Като стоп над 70 пипа не взимам.Като някъде близо 2 месеца нямаше сделки щото нямаше сигнали или съм ги проспала.
Така си го заложих тоя , да видим като стане година какъв ще е баланса.
2-3 % риск на сделка общ риск не повече от 10процента.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това колко сделки са общо и на дневна ли? Аз не бих сложил на масата 10% никога, момента в който ще дойде големия дроудаун би било особено неприятно ако се случи след година или повече.Акаунта е 1000 евра отворен на 21 .11.2013, в момента е 7 998, Р/Р минимум едно към две.
Като стоп над 70 пипа не взимам.Като някъде близо 2 месеца нямаше сделки щото нямаше сигнали или съм ги проспала.
Така си го заложих тоя , да видим като стане година какъв ще е баланса.
2-3 % риск на сделка общ риск не повече от 10процента.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е не съм ги броила към тоз момент, да стане година ще видим, ще ви пусна извлечение, ако ви интересува.
А сделките са предимно на Н4 и малко на дневна.
Spekulanta (17-07-2014)
Не знам, на мен не ми излизат сметките с броя сделки дори да имаме по 5 паралелни постоянно, затова питах. Това са 800% за 5 месеца търговия с 2-3% на сделка. 100дена търговия трябва всеки ден да печелиш и почти да не губиш, което е малко трудно да го повярвам честно казано
То трябва средната продължителност на сделка да е 4часа или един бар.
На всеки бар се сключват сделки и се разменят милиони. А щом бара е достатъчно голям за да покрие разходите по сделката, толкова по-добреПървоначално написано от L1914
Това за мен си е чист овъртрейд - на всеки бар отваря позиция
Аз искам такава система
Ако ти се намира нещо такова, дай насам да разгледам.
----------
Ти затова и няма да видиш прогрес скоро. Прекалено много се плашиш от провала и не позволяваш на шанса да те сполети![]()
Това дава ли отговор на въпроса ти .........................Не знам, на мен не ми излизат сметките с броя сделки дори да имаме по 5 паралелни постоянно, затова питах. Това са 800% за 5 месеца търговия с 2-3% на сделка. 100дена търговия трябва всеки ден да печелиш и почти да не губиш, което е малко трудно да го повярвам честно казано
То трябва средната продължителност на сделка да е 4часа или един бар.
Oleg (17-07-2014)
Със сигурност не дава, защото това е само графика на баланса, но не и на екуитито, за да се види колко е дроудауна бил през този период. А липсата на загуби при толкова много сделки определено сочи, че затварянето на сделка на загуба не е особено прилагано. А над 100сделки без загуба поне малка, наистина е невероятно.
Но пък който не рискува, не може да очаква да постигне високи резултати и аз казвам голямо БРАВО
Не, че те касае де![]()