Това наистина е много жалко, но те най-вече се провокират от алчни и безкруполни политици...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2...aviansk.231382
Това съм го проспал, ако сте го публикували моля за извинение, тия па тия па, ще ме изненадат! Цялото Украйна няма да го вземат в ЕС те ами да видим каква щуротия кроят
http://europe.actualno.com/Jacenuk-i...ews_37792.html
вече са си лигитимни от всякъде, няма в.и.д.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Ами защото средния англосаксонец слабо се интересува какво става с някакви си там славяни,няма "съспенс",а и победата на "доброто" нещо се забави!
Помня как май Сара Пейлин предложи да бомбардира Чехия след като хванаха чеченците от Бостън
А който му трябва си намира информация,сигурен съм че Бибко знае какво става в Украйна.
Обама нощес щеше да се изказва нещо за Украйна какво е пъчил перки , четох те ли
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Че те вече си правят там какво им е кеф, а пък черньо е зает на кой руснак да забранява да ходи в щатите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не се казва черньо а Блак мен
Много отдавна, когато бяхме дечица ни плашеха с Черния човек , който излизал нощем от гробищата и търсел да яде малки дечица
Пък сега гледай какво стана.
Черния човек всеки ден го дават по телевизията и няма нужда да ходиш до гробищащат за да го търсиш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване