Бибко, обади ми се приятел, на мой приятел от Чикаго. Дето форекса му е професия. Та сигурно ще се видим в скоро време. Ще ти дам инфо, ако е интересно.
Бибко, обади ми се приятел, на мой приятел от Чикаго. Дето форекса му е професия. Та сигурно ще се видим в скоро време. Ще ти дам инфо, ако е интересно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Градски, това да не е Мамута? Той живее в Чикаго..Интересно ми е, разбира се - давай инфото. Най-голямия сюрприз за мен беше тук не отдавна открих един мой комшия-трейдър-пенсионер, познавам го от години, но не съм подозирал, че търгува..Но човекът работи само със злато. Като му казах, че работя форекс ме изгледа и ми каза, че няма нерви за това...
Инфо за Кура - сметката ми беше активирана в състоянието, което беше блокирана - със всичките парЕ вътре, така че съм ОК![]()
Последна редакция от Bibco : 05-07-2014 на 00:06
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (05-07-2014)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ай стига, бре! И тебе ли те гътнаха? Нема да се предаваш - както виждаш, като си правиден - нещата рано или късно ще се оправят...
--------------------------------------------------------
На ,чети да знаеш ,че не си самичък
https://forum.bg/showthread.php?1770...736#post931736
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Е, па не го знам, Мамута ли му викат. Ще си е в БГто доста време, та ще се видим.Градски, това да не е Мамута? Той живее в Чикаго..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първо, човек много серадвам и аз за това че са ти активирали сметката.четстито, дано да нямаш проблеми пак.Градски, това да не е Мамута? Той живее в Чикаго..Интересно ми е, разбира се - давай инфото. Най-голямия сюрприз за мен беше тук не отдавна открих един мой комшия-трейдър-пенсионер, познавам го от години, но не съм подозирал, че търгува..Но човекът работи само със злато. Като му казах, че работя форекс ме изгледа и ми каза, че няма нерви за това...
Инфо за Кура - сметката ми беше активирана в състоянието, което беше блокирана - със всичките парЕ вътре, така че съм ОК
Второ, аз също съм се учудвал не малко пъти от това как някои хора търгуват, без даподозираш. Последниятми примере как дойдоха да сменят СОД-а във фирмата и техника като отвори лаптопа и лъсна платформата. Голям смях. Почнахме да лафим и малко се забави човека с работата та работи до 11 вечерта![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Поздравления Бибко,
тъй като чета тоз прословут отдел борба с измамите, антикорупионен е нещото дето всъщност решава нещата по всички казуси, всичко друго са телефонисти
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Всички друго са телеонисти и за никъв не стават. Особено тея в БГ. звънял съм им 2-3 пъти и никва помощ от тяхна страна. Съвета им беше да пиша мейли. Еми... За кво сте тамтогава?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,