Тенкю ДизелчеДАНС в София задържаха още двама души заради съобщения срещу банките
Новите арести са на основание член 326, ал. 1 от Наказателния кодекс. Той гласи, че "който предава по радио, телефон, фейсбук или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години".
Няма да ги плашиме повече с верните си прогнози ,само ще им гледаме сеира![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
банките са си стабилни,само тъпите българи сме нестабилните![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В статията по горе добре са описали нещата - има плюсове има и минуси. Брейди облигациите, бяха нещо като дамга в имиджа на държавата и трябваше да се махнат, но дали тогава е бил правилния момент. Друг момент е, че Велчев добре се е постарал преди това да огласи наляво и дясно, че ще купува, та цената на дълга се повишила ... ама минало заминалоДа бе съгласен съм за курса, обаче трябва да признаеш, че трябва да си голям карък да продадеш на дъното за всички времена.
Освен това тази сделка не беше наложителна, беше желателна от гледна точка на валутния риск, но нищо не налагаше да стане точно в онзи момент.
Аз да те питам - при абсолютно дъно, което се случва изключително рядко, дали ще продаваш, или ще изчакаш корекция, тест, и после да видиш на къде ще поеме?
Ами minkov всеки си има критерии по които ги разпознава. Аз ползвам пивоти и ББ 100 /Болидджър/. Гледам Ишимоки от време на време. А най-зависи колко време можеш да държиш позиция. Ако не може да стискаш седмица-две, по-добре даже да не се мъчи да го лови човек![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А, такаа. Значи и в нашта държава можело да се действа точно, правилно и навреме!ДАНС в София задържаха още двама души заради съобщения срещу банките
Новите арести са на основание член 326, ал. 1 от Наказателния кодекс. Той гласи, че "който предава по радио, телефон, фейсбук или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години".![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз не очаквах чак такъв конкретен отговор - просто исках да кажа, че когато курса на една валута е долна мъртва точка (абсолютен минимум за всички времена) не е най-разумното решение да се продава - без никакви индикатори може да се направи извода, че шанса да падне още много не е много голям, особено ако няма фундамент или фундамента се разпада - а тогава фундамента беше войната в Ирак и очевидно този фундамент по времето когато се обмени дълга вече беше на изчерпване.
Ще ми цъфнат ли на вратата да ме тревожат сега като напиша,
че сутринта като разхождах кучето вече имаше наредени 10 човека пред банката.
То още си е сутрин де(
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми да чакат, пари иам достатъчно. Даже ЕЦБ е одобрила помощ от 1.5 милиарда евро помощ за поддържане на ликвидноста в българските банки.
Току що го съобщиха като новина.
Това ми звучи много страно,май май вярно пари немаА и тази комисия рагира много бързо
тнмтмтнмтвмтвнмтвм