То един път ще повярва, втори ще повярва на третия ще се замисли защо сметката е на минус. Аз в началото и аз бех така. Сега мисля и сравнявам.Определено няма трейдър , който да повярва - но има новобранци които бих го последвали слято защото в техните очи той е форекс-гуруНе трябва да се доверяваме на никой за нищо, всяко мнение се проверява и ако съвпада с нашето тогава се търгувам, за да се сърдим само на себе си след това
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
infesta (29-06-2014)
Всички сме се подвеждали по разни гуру, но е важното че вече се доверяваме само на своите анализиЯ кажи докъде стигна с парите за апартамента
44444444444
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хората ги използват още от едно време... Боб, карти и др.
Ня мен също ми е интересно да прочета "тежкото" мнение.
----------
То зависи и какъв апартамент искашкато събера за апартамент може да искам къща
ще видим, иначе до сега самозабоксониера стигат
има време не бързам. Бърза работа срам за майстора
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Пак е нещо, значи имаме 1 стая, сега остават още 2-3 и си готов, а инак си прав че апетитът идва с яденето, къща, яхта, хотел........Хората ги използват още от едно време... Боб, карти и др.
Ня мен също ми е интересно да прочета "тежкото" мнение.
----------
То зависи и какъв апартамент искашкато събера за апартамент може да искам къща
ще видим, иначе до сега самозабоксониера стигат
има време не бързам. Бърза работа срам за майстора
Всяко нещо с времето си, стига да го използваме пълноценно а не да го губим
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като цяло очаквам тази двойка да мине към свободно падане .............94,00
Леко и неусетно (Лично мнение )
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (29-06-2014)
Ти само си представи €/$ го привлича 1,4500 .............
Значи по пътя на логиката тук тази двойка няма как да поскъпне
Ами ще си пада и това е![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
и аз мисля че ще е надолу, единствено сега лятото понеже по традиция е по умрял пазара може да се забави нещо падането ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,