в нашата държава е трудно тук който при кацата с меда не си взима само един буркан или два а предпочита цялата кацаТака е аз две години под ред ходя в Гърция да си харча парите. По принцип не ме кефят като съседи, ама като отивам на почивка по добре ми е там отколкото в България.
----------
Тея лодери за сега които се раждат са все маскари игледат да вземат и малкото което е останало. Разбрах какво имаш в предвид, но скоро май няма да дойде такъв човек.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то за да изкараш хубаво е важно не само мястото ,но и самото обслужване на персоналаТака е аз две години под ред ходя в Гърция да си харча парите. По принцип не ме кефят като съседи, ама като отивам на почивка по добре ми е там отколкото в България.
а у нас обслужването като цяло не струва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми това е така навсякъде в България заплатите са малки и персонала е изнервентака че обслужването няма как да е на ниво особено по магазините
![]()
И ти си прав, че човек като взима добра заплата, ще си върши и добре работата, но има го и моменът че в чужбина изикванията към персонала са по завишени и също си вършат по добре работата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
е тука по скоро пак има изисквания към персонала да са любезни и тн но парите са смешни и тези изисквания само допълнително изнервят аз понеже в магазин работя и казвам как го виждам аза да не говориме че клиентите се държат като птостаци
![]()
изисквания навсякъде имасамо че обикновено се спазват според заплащането - и туй наште началници тука не могат да го схванат - ако във фирмата не се печелят достатъчно пари няма как да се събере добре квалифициран персонал, а тоз който се събере и да иска не може да спазва всички изисквания щот не знае как
![]()
така е да няма как да си стриктен в работата като ти плащат 500 левазащото и не ти дреме толкова за тая работа ако е скъпоплатена ще е друго нещо
![]()
kypa (04-07-2014)
Той ме лъже че ми плаща, аз го лъжа че работя. Влиза спълна сила тази хорска приказка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
kypa (04-07-2014)
Е то това беше приказка още по татово време.
Нали сега уж е друго време - капитализъм - див или питомен там или какъвто още по-ви харесва, пазарна икономика и т.н. клишета-простотии...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
kypa (04-07-2014)
то нещата да не мислиш че са много различни от онова време,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kypa (04-07-2014)