Да не са тия, дето дадоха най-висок рейтинг на леман, малко преди да фалираСъмнявам се да са ги дали на Гърците, по вероятно на немцитеЕто една статия по въпроса Къде държи БНБ валутните си резерви?
За тези които не им се чете, инвестира се в ДЦК с кредитен рейтинг ААА и АА+, като този рейтинг е даден от две международни агенции.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2014)
демек значи реални валутни резерви държавата нямаи на туй му викали борд... че и валутен даже
представям си ку можеха да печатат тез мошеници пари ко щеше да е...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те затва и мангалите имат пари. В банка цент нямат. Всичков в злато, къде на зъби къде накити. Една циганка по нея има хиляди левове в злато и то щото е "самотна майка".
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
kypa (29-06-2014)
Да ....друго си е 20 -30 кашона пълни с долари и британски лира..... даже, да не се разчува, вкарват кашоните от задния вход, за да не ги брои някой
![]()
kypa (29-06-2014)
Абе хора, вие се опитвате да играете на валутните пазари, а нямате елементарна финансова грамотност - от написаното от някои оставам с впечатление,че очаквате в БНБ да има едни палети с евра дето сте ги гледали по филмите - ми естествено, че няма да има - за къв чеп са и на БНБ тези банкноти в наличност, ми естествено, че ще се инвестират някъде - все някаква доходност ще имат, а като си стоят на палетите, най-много да ги изгризат мишоците.
kypa (29-06-2014)
то ку ставаше само с грамотност... мильонери щяхме да смене точно аз де, ама бая други съфорумци
мислех, че борда предполага някакъв вид по-консервативна политика и реално задържане на средствадруго си е наистина една камара кешовица
носи спокойствие и душевен уют
![]()
Разбира се, че парите не са в кашони и на хартия. Всичко е на борсатаАбе хора, вие се опитвате да играете на валутните пазари, а нямате елементарна финансова грамотност - от написаното от някои оставам с впечатление,че очаквате в БНБ да има едни палети с евра дето сте ги гледали по филмите - ми естествено, че няма да има - за къв чеп са и на БНБ тези банкноти в наличност, ми естествено, че ще се инвестират някъде - все някаква доходност ще имат, а като си стоят на палетите, най-много да ги изгризат мишоците.с ливъридж 1:1000
Аз лично си признавам, че несъм толкова навътре в междубанковите дела. Образованието ми не е такова, но гледам да влезна в крак.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
kypa (29-06-2014)
на мене ми е таквоз образованието, ама не съм се задълбочавал толкоз да гледам бенЕБЕто какви ги върши покрай бордащот тез работи реално не се учат у уйниверситетя (вероятно щот имат някакво реално значение
)
![]()
Че тя политиката е достатъчно консервативна - затова и са инвестирани в инструменти от тип ААА, ако не беше консерватина, можеше да ги инвестираме в бонове от Бурунди наопример с 20% лихва (примерно).то ку ставаше само с грамотност... мильонери щяхме да смене точно аз де, ама бая други съфорумци
мислех, че борда предполага някакъв вид по-консервативна политика и реално задържане на средствадруго си е наистина една камара кешовица
носи спокойствие и душевен уют
А борда предполага консерватизъм от друг тип - ограничаване на нарастването на доходите, изкуствено задържане на инфлация и т. н.
kypa (29-06-2014)
И аз като теб понякога се вързвамАбе хора, вие се опитвате да играете на валутните пазари, а нямате елементарна финансова грамотност - от написаното от някои оставам с впечатление,че очаквате в БНБ да има едни палети с евра дето сте ги гледали по филмите - ми естествено, че няма да има - за къв чеп са и на БНБ тези банкноти в наличност, ми естествено, че ще се инвестират някъде - все някаква доходност ще имат, а като си стоят на палетите, най-много да ги изгризат мишоците.Трябва и щипка смях в цялата ситуация, няма как да се пише все сериозно ...
![]()
kypa (29-06-2014)