Браво, браво! Не е лошо щом си спечелил, това да се чува. Аз вече избягвам да споделям къде какви
сделки правя, защото или се урочасвам или почват да ми завиждат или да не ми вярват. Затова си трайкам!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на това кво точно му виждаш - некви гигантски Елиът вълни ли?Щото аз пък виждам това на същия тайм-фрейм:
но нищо нищо не ми говори. На още по-големите фреймове е на една от съпротивите, но според мен за изненада може и още нагоре да го изстрелят - дкъм1,7120, че и по-нагоре. А може и да го посмъкнат оттук. Бе нещо ошвалюкано ми се струва положението, няма да го пипам все още.
Иначе за скалпчета по малките фреймове става.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
На мен днес ми удари стопа на +++++++++25 пипа
Но какво да се прави понякога стават и такива работи !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
туканка прави чашка с дръжка или там както другите му казват куката на Рос
аре да мислим къси или дълги?
май по-скоро има йощ мегдан за дълги
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не те е срам, а аз казах на Оги да ти чете внимателно постовете щото си в час с истината.
А ти стопове даваш да ти удря,срамота.
И престани да си мълчиш а светни хората,нищо че няма благодарност да получиш...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Исках да взема повече от кабела ........
Но пък нищо аз търгувам с два брокера
И на двата имах къс кабел
Но на другия затворих на добра печалба даже и теглене направих![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Дано юли да бъде ясна посоката. Няма да му се разсърдя ако оформи връхче![]()
то за връхче се кани щото туй движение не е завършено
ама кога и как ке го дебнем
дано не го изтървем
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Яна (26-06-2014)