Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е аз вече вкарах късите с риск да ме понесе нагоре, ама ако не рискуваш няма да разбереш
в края на краищата стоповете са затова
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Има изказвания на председателя на БОА, така че очаквам да има добри движения при паунда...най-вече изразена посока![]()
За да стигнем 1.73 трябва трайно да пробие 1.7060 -това е връх с 2 годишна давност. Вероятно сега ще консолидираме малко, ще направи още един връх около това ниво и след това сме много надолу
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Къде и кога ще е това изказване. В смисъл къде може да се гледа или прочете?
----------
И аз имам една къса, ама с малък обем оставена, на къса. Ама споко ще спада1.73 няма да дойде
6-то чувство
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
да по всяка вероятност 1.73 нема да го видим, май волумето беше дотук
и фишерът на месечна затвори дъгите си,ама ще си покаже до тук ли беше
Ще гледяме ще следим ще мислим...пък дано измизлим нещо
но мисля, че няма да катери, сваля, качва и после сюрване
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Съгласен съм с вас,има логика в това което казвате.
Иначе и аз обичам локум.![]()
най-много още веднъж да се опита да тества новия връх и от там мощно надоле
теста ще е да пообере стоповете на скъсилите
всичко е било стъкмистика с данните им