Да си търгува на демо поне Минимум една година
И през това време да си спами без да търгува с реални пари
Да си изгради една добра стратегия и тогава може да заповяда !!!
Да си търгува на демо поне Минимум една година
И през това време да си спами без да търгува с реални пари
Да си изгради една добра стратегия и тогава може да заповяда !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Демото развива вредни навици които после пречат на реална....по добре да се търгува на реална центова сметка примерно с 20 долара ...аз като почвах го прескочих демото по този начин..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С тия 20$ не знам какво можеше да търгуваш изобщо, няма толкова малки обеми. И ценното да имаш "реална" сметка ще свърши в момента, в който осъзнаеш, че търгуваш с пари за една вечеря...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (24-06-2014)
Много трябва да си железен, че да изкараш толкова време на демо, ... и е тотална загуба на време ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Тия 20 долара в центове са 2000 и е по добре отколкото с 10000 на демо защото колкото и да са малко са си твои и като ги загубиш боли.... а малки обеми има ..в инстата най малкия пип е 1 цент....
Emil Enchev (24-06-2014)
Emil Enchev (24-06-2014)
............. Категорично 101% за себе си ... За другите не знам ...
![]()
И в момента ми предстои такъв период и пак е планиран за максимум месец ...
----------
.............. Ти не си човек направо, ти си машина ...
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Колко може да боли да загубиш пари за една вечеря? Ентусиазма, че търгуваш реални пари ли е по-силен или здравия разум, който ти казва, че не правиш нищо реално? А здравия разум е важен за тая работа...
Здравия разум ми е казвал да не правя много неща или да направя определено нещо и не съм го слушал а години по късно се оказва че е било за добро... а ти като искаш си играй на демо това си е за теб..