Налапаха кукичката украинците, ама да видим ... сами ще се прецакат.
Налапаха кукичката украинците, ама да видим ... сами ще се прецакат.
Да ходят като искат с танкове ракети каквото искат. Аз ще гедам златото и газта на монитора.
Щом нещат да се оправят. Като искат да стават европейци да се оправят, вместо да ггледат примерно нас колко изкярихме от това.
Последна редакция от Kaisyn83 : 22-06-2014 на 19:35
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не си прав, както нас, така и тях, никой не ги пита искат ли ЕС или не искат, една шепа наемници свалиха и окопираха властта, сега пак протестират хората там, но новините по Света мълчаттака, че въпросът въобще не може да опре в 'да гледат нас', те си знаят какво ги чака, Газопроводно-РП и ЕРП, фалит на всичко що е изнасяло към Русия, безработица, беднотия, навлизане на веригите супермаркет -> закономерна и бича инфлация.
А аз от началото на събитията съм с едно... кофти чувство, че това им се случва, някак си за братски народ съм ги приел, и не ми е безразлично, че се трепат, бомбардират и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Синдрома имат някакъв за голяма важност, а в случая не се осъзнават че са пешка в игрите на големите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като че ли имаме сделка между руснаците и ЕС
...........
Путин се отказа от разрешението да използва войски в Украйна
Руският президент е изпратил писмо до горната камара на парламента
http://www.blitz.bg/news/article/275385
пореден полезен ход на Путин,той се отказва да употреби войски ,но не се е отказал да оказва друга помощ....................
тия дни четох нейде,
е по 7 000 бежанци на ден имало от тоя регион към Русия