Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
За усмихване , още не ама със загадкакогато почна да се издържам само от форекса тогава
----------
А защо спря? Защото като теглиш чертата в края на месеца си на минус нали? Добрече си спрял и ти. Голяма краста. Аз над 10 цъках. Колко пари съм оставил там, мааллиии чак ме боли главата като се сетя.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Дали тая седмица долара ще се опита да слезе под 1.35![]()
Трудно можеш да спечелиш от нещо ,което не се контролира първо от теб -букмейкъра определя такива коефициенти че в дългосрочен план да си вътре
а отделно като сложиш и много уговорки в мачовете , който ние нямам как да предвидим , нещатата тотално излзиат извън нашия контрол![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че е много вероятно, но все пак да не забравяме, че навлизаме във ваканционен период и обемите много ще спаднат.
Аз лично имам чувството, че искат да "фиксират" двойката евро/долар около 1.34 нивата, но това ще стане вероятно наесен.
За 1.40+ просто забравете.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И през ваканцията нищо не им пречи да си търгуват. Акулите си работят нема спане за тях. Такива като нас си търсят ваканцията.
Те си работят, но волативността е малка и котировките се движат общо взето в тесни граници. Поне аз такива наблюдения имам.
Самите новини също са доста малко и трудно нещо може да обърне пазара!![]()
фиксиране покрай 1.34 (примерно) би означавало рейджовица от 1.30 до 1.38горе долу кът миналата година кот беше лятото
в момента ку го фиксирват по тоз начин средичката излиза бая по-нагоре
![]()
penman (22-06-2014)
Те не само новинките обръщат пазариа и стандартните месечни отчети си ги има и през ваканциите.
Ама то май по едно време имаше някаква идея да фиксират курса евро/долар на 1.3000, както направиха със швейцарския франк.
Май беше около гръцките кризи, когато еврото беше паднало до 1.18 и напираше още надолу?![]()