едва ли ще продължи толкова нагоре над 140
ще върне до 140 и от там пак надоле
но преди това 136 отново го зове
едва ли ще продължи толкова нагоре над 140
ще върне до 140 и от там пак надоле
но преди това 136 отново го зове
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Много, малко - това е. За мен всичко е в полза на разтеж и трябва да се купува пру евро/иена
Първият и най-сериозен мотив - моя бот купува на тази двойка още от предния понеделник и като го гледам няма намерение да спира, а аз много му вярвам на бота, опредлено се справя по-добре от мен.
Второ - евро/долар си рейнджи и не е ясно на къде ще поеме
Трето долар/иена опредлено сочи за нагоре - на H4 има ясни сигнали за покупка, вкл. и от този прословут крокодил, въпреки, че аз не работя с него, съответно пак при долар/иена на H1 корекцията достигна 38% по фибоначи и отскочи нагоре в последната свещ от петък, което е сравнително достоверен сигнал, че вероятно корекцията е свършила и ще расте още
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз от тази позиция изхождам,понеже долар/йена е водещата двойка,а тя е все още за покупка.......Този крокодил не е съвсем за пренебрегване, обаче да правиш анализ на крос валутна двойка само нейния си крокодил не е съвсем уместно.
Би трябвало да вземеш под внимание и крокодилите на другите две основни двойки евро/долар и долар/иена - а ако съберем рите крокодила в едно ще видим, че корокодила на H4 при евро/долар се е зарейнджил и не е много ясно (даже съвсем не е ясно) на къде ще поеме, а този на долар/иена на H4 си е с ясен сигнал за покупка, е по-вероятно крокодила на евро/иена да си продължи нагоре и то бая над 140.
и ми се струва,че е/й или ще рейнджи в зависимост от еврото или трябва да се качва............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То до 139.96 има още малко хляб да изяде курса, така, че ще има време да се ослушаш, да се огледаш и да вземеш решение какво да го правиш този ордер.
ку се съпоставят куркодилите от веродоляра, веройеничката и дойлар-йеничката наистина по-убава картинка ще се получи
евродоляра се е замотал у куркодиля и кот съм виждал из историята мисля има по-голяма вероятно отдоле да излезе... долар-йеничката ако стъпи добре на куркодиля отгоре може и да погледне нагоре - туй би трябвало да отвори пътя на евройеничката до към 140туй може и да е започнало да се случва, ама още не се е доказало кът ситуация
![]()
Аз отложени слагам само като не съм пред платформата. Що гидържите незнам. А пък и събота и неделя. Вярно, че има доста да повърви до тама ама по пронцип....
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
аха има то 1.3650 Х 102.55 = 139.98 даже още в понеделник- вторник може да го дрънне ако и двата мейджъра тръгнат нагоре
тва са по някви 50 пипа за тях един дневен рейндж
евродоляра докът се мота из куркодиля доларйеничката може да пропадне отдоле и през туй време евройеничката да слезе да провери дънцето там на 137,777777777777777777777или поне да погледне натам... може и да не го стигне дъното баш както требе, а може и да го прескочи с малко...
туй може би и да е по-вероятно да се случи, ама с малко по-вероятно
вече ако евродойларчето излезе нагоре и доларйеничката стъпи на куркодиля - евройеничката to the moon дет викат
![]()
Евро йена според мен съвсем скоро ще си тръгне нагоре, дано да е от понеделник още.