Куре, гледам и Нинджата си вкарал в арсенала, ... как е ... ?![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем малко дървена, ама кът и се посвикне малко убава работа вършиинтерцептора много забива компа от него... кът отворя десетина петнайс графики едновременно отива на гъба и половина рам и процесора на 80-100... ке изгърми машин'та на средата на търговския ден ко праим тогаз
минджата по-спокойно го раздава - 150-200 рам и 20% от процесора
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз затуй винаги имам студен резерв на разположение + захранване отделно у кутия, неразпечатвано, че съм го ял такъв ...ем малко дървена, ама кът и се посвикне малко убава работа вършиинтерцептора много забива компа от него... кът отворя десетина петнайс графики едновременно отива на гъба и половина рам и процесора на 80-100... ке изгърми машин'та на средата на търговския ден ко праим тогаз
минджата по-спокойно го раздава - 150-200 рам и 20% от процесора
С кой провайдер си ...?
Я виж тука, ко има ... :
http://www.takiontechnologies.com/
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем аз мога да довърша деня на лаптопчето винаги... или на тилифоня даже... ама не е там работата... интерцептора ми аресва най-много принципно, ама сега кът накоконижих повече пазари и почва да се бави работата... общо взето туй е дет не ми аресва, не че толкоз много може наистина да изгърми компютърасигурно е убава таз платформа дет викаш, ама сега не ми се занимава с нова... тамън взех да и посвиквам на минджата
![]()
инак без пари я ползвам минджата (естествено), с демо от фхцм-то
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
общо взето зарад ъглеца ми идва сложното на мене...инак куркодиля и другите чалъми и на мета-пета добре излизат...
ама за ъглеца е по-убаво да може да се нагъчква убаво графиката и да не се смаляват свещите... а туй не става у метата
![]()
Ползвай нинджата ва, тя ги рисува идеално и както желаеш![]()
е нъл тамън за нея става въпрос бря![]()
ОлегЪ кът че ли по-малко и от мене чете назаде разговора
язе обикновено до второто-третото мнение поне стигам
п.п. бафти мутренския боноз съм събрал8888
![]()
след повече време могат да се направят доста пари ако си успешен търговец ....но с едно уточнение , кой какво разбира под много париВсъщност смятам че точно на Финансовият пазар с малко пари могат да се направят много.
Аз лично не бих използвал чужди пари за да го постигна а бих проявил известно търпение и с постоянство смятам че пак ще се получи много добър резултат, особенно ако голяма част от печалбите се реинвестират за прогресивно увеличаване на капитала с цел по добри печалби.
не мисля че с 2-3-5 хиляди примерно могат да се направят милти милиони , то на теория може и има хора които настина са го правили, но е по-скоро изключение
Аз ако някой ми предложи да търгувам с неговите пари не бих отказал. Срещу процент. Риска го поема инвеститора обаче.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,