Кат му видях нефелния тест на връо, ясна беше накъде отива работата ... Дет си и отиде ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Значи много може да се хранят от Форекса,но малко от тях могат да станат мулти милионери и дори милярдери от него.
Иска се особен характер за да се постигне впечатляващ успех,лично мнение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На кабел викат на двойката GBP/USDЗначи аз кабела го играя обикновено когато искам бързо да си увелича капитала.
Златна мина е но не е лъжица за всяка уста,аз по принцип го играя на двойката GBP-AUD.
Последният път като го играх си увеличих сметката с 40% за половин ден.
Заради него съм играл и на М1.
А на кроса GBP/AUD незнам как му викат, ако въобще някак му викат![]()
kypa (21-06-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (21-06-2014)
Аз не знам защо е тази мания да се става милиардер? Какво ше видиш от живота ако имаш 15 имения по цял свят? Дали изобщо ще можеш да ги обиколиш всичките?
Бас държа, че на хижа в планината аз мога да си изкарам сто пъти по-добре от някой вмирисан на тамян дядка милиардер.![]()
kypa (21-06-2014)
А може би става въпрос просто за успех и лични цели а не за пари.Аз не знам защо е тази мания да се става милиардер? Какво ше видиш от живота ако имаш 15 имения по цял свят? Дали изобщо ще можеш да ги обиколиш всичките?
Бас държа, че на хижа в планината аз мога да си изкарам сто пъти по-добре от някой вмирисан на тамян дядка милиардер.
Обърни внимание колко милярдери дават голями суми за благотворителност,дали е случайно.
kypa (21-06-2014)
Съгласен, ама ако форекса ти достави добри доходи. Не трябва да се изгърбваш за благото на някой друг предпочитам да търгувам. То всеки би го предпочел де.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
kypa (21-06-2014)
Доста вярно ми се вижда това което казвашРеално без да имаш голям капитал ,колкото и да си добър на финансофите пазари не можеш да станеш милионер
Бъфет да не би да е станал милиардер със собствени пари , първоначално е събрал милиони капитал във своя фонд от инвеститорите , и след години търговия е успял
Всъщност смятам че точно на Финансовият пазар с малко пари могат да се направят много.
Аз лично не бих използвал чужди пари за да го постигна а бих проявил известно търпение и с постоянство смятам че пак ще се получи много добър резултат, особенно ако голяма част от печалбите се реинвестират за прогресивно увеличаване на капитала с цел по добри печалби.
kypa (21-06-2014)
и аз мисля, че точно тъй требе да се гледа на нещатааз примерно през деня се опитвам да направя най-добрата сделка за деня и да хвана най-голямото или най-чистото движение на даден пазар, а не да изкарам конкретна сума пари или нещо подобно
![]()
Spekulanta (21-06-2014)