Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък правя така .............
На гола графика взимам жизнено важна (съпротива/подкрепа)
И слагам там фибото точно където приключи тази (съпротива/подкрепа)
И ми става ясно като бял ден !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
За мен нещата са пределно елементарни.
Не ме интересува фибо мибо,подкрепи съпротиви а само графиката,даже и новините не ме бригат вече.
И миналата седмица ако не си бях играл ден за ден да се бъхтя,това хубаво движение нагоре на паунда да речем от четвъртък вечерта и продължи и петък, ще ше да е от началото до края в джоба ми и щях да съм влязъл още преди да е започнало...
Така че това беше последният ден в който играя ден за ден.
Поиграх си достатъчно и вече е време да се заема с сериозната игра,така че още вчера заредих шест бияча дългосрочно.
А на няколко други двойки си белязах къде да вляза като им дойде времето...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поне точната тема за таз дискусия сте избралив случая може положително да се отговори на въпроса
Звездолине, туй с най-високото и най-ниското мож да го разгледаш назаде как върви - общо взето жгу видиш колко е опасно вероятно на третата минута още![]()
Веднага получаваш на момента ............
http://prikachi.com/images/289/7397289F.png
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
L1914 (14-06-2014)
Входове за хиляди пипсове видях накуп....
.................................................. ........................