Прасчо попитал Мечо Пух:
- Абе Мечо, я кажи как се пише "АЙЛЯК"!
- Прасчо, "АЙЛЯК" не се пише, а се БИЧИ!![]()
Прасчо попитал Мечо Пух:
- Абе Мечо, я кажи как се пише "АЙЛЯК"!
- Прасчо, "АЙЛЯК" не се пише, а се БИЧИ!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ето и един про-европейски *хихук-хихук*
Червената шапчица пита баба си:
- Бабо, защо са ти толкова космати краката?
- Ами баби защото....
И така малката червена шапчиця разбра тежката истина за операциите за смяна на пола.
Световен конгрес на гинеколозите.Акцент-проблемите на специалността.На трибуната излиза професор-гинеколог и започва-"Колеги,къде бъркаме!?"
Този неловък момент, когато във вашата тайландска жена се възпали простатата...
В женска тоалетна надпис на стената с кръв: УРА!
И онова какво беше, реален случай или не, жената на анестезиолога 12 години не разбра, че мъжът й я бие![]()
![]()
![]()
Последна редакция от mck : 13-06-2014 на 00:54
D-12 (13-06-2014)
ХАхахахахаххах, тва е супер простотия, поне да я бяха снимали само по бельо, с тая леко повдигната блузка, прилича на магистралка, приканяща преминаващите коли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-06-2014)
Много долнопробно наистина, нещо като рекламите и фолклиповете от 90-те![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (14-06-2014)
Една певица я заболяло гърлото и решила да отиде при личната си лекарка. Споделила тя оплакванията си и лекарката я попитала:
- Пиеш ли нещо?
- Ами аз смуча “Голия”…
- Голия всички го смучем, ти ми кажи пиеш ли нещо!
Един си заключва трабантчето. Покрай него минава друг и го майтапи:
- Какво го заключваш?! Няма да ти го открадне никой!
- Аха, ама вчера като не го заключих някой се беше изтропал вътре!!!
Дежурният психиатър в лудницата стоял в кабинета си и скучаел. В този момент баааавничко се отворила вратата и през нея на четири крака пропълзял човек, с влачещ се след него кабел.
Психиатърът:
- Я да видим кой дойде да ни види… Ти си куче, което се е изгубило, нали?
Човекът поклатил отрицателно глава.
- Ма разбира се, как можах да се объркам – ти си костенурче което не може да намери мама и тати!
Човекът го изгледал кръвнишки и пак поклатил глава отрицателно.
- Е тогава какво си?
Човекът изплюл кабела и се троснал:
- Докторе, що си не @№$@№ @!№@!§§! Аз съм сисадмина, оправям ти мрежата!
Арестуваха безработен, обладал дюшек
![]()
mck (14-06-2014)
Яяя мили другарчета, да Ви 'развлека' с логическа задачкаВчера ми отне над 15 мин., за да измисля начин за решаването й
![]()
![]()
Голям рапон! Стигане нямам!
Задачката е следната:
Имаш 10 кутии, във всяка една от тези десет кутии има по 10 топчета , в девет от кутиите всяко едно топче е по 1 грам, в десетата кутия топчетата са по 0.9 грама. Имаш кантар, имаш право на едно отмерване, за да разбереш в коя кутия са леките топчета. Разбъркват хубаво кутиите и те оставят да дерзаеш, с едно измерване на кантара да посочиш кутията с леки топчета![]()
D-12 (16-06-2014)
Шофьор се опитва да опонира на спрелият го катаджия:
- Ама как така – къде е знакът, че тук няма ляв завой?
- То ляв завой си има, но е платен!
Бренда О’Мали приготвяла вечерята както обикновено, когато на входната врата почукал Тим Финеган:
- Бренда, мога ли да вляза? Имам нещо важно да ти казвам…
- Ма разбира се Тим, влизай, но къде е мъжът ми?
Тим пристъпил от крак на крак:
- Знаеш ли… Стана малък инцидент в пивоварната на Гинес… Беше ужасно… Шеймъс падна в цистерна с Гинес и се удави…
- Мили Боже! – извикала ужасена Бренда, – Тим, кажи ми честно, дали поне смъртта му е била бърза?
- Не съвсем, не съвсем… Наложи му се на три пъти да излиза да се изпикае.
Двама сърби пътували из Испания. Един ден решили да отидат на корида – да го видят що е това. Както си гледали те от трибуните, единия го бутнали и той паднал на арената. Бикът веднага го подгонил и сърбинът търтил да бяга.
Другият го погледал, па се провикнал:
- Брате, немой бега толко бърже, че добиеш инфаркт!
- Е сакаш да добием теле ли?![]()
D-12 (16-06-2014)