Скалпера дава добри резултати и на евро -йена ....![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
че дайте го това чудо де ,не ми се рови да го търся назадАз го бях сложил на 3 двойки eur/usd, gbp/usd, aud/usd, но искам и да може да прави по 5 позиции на една двойка, за тая работа Сакстен може да помогне ако има желание.
Бях пуснал и експерта от на Желев форума за рейндж при евро-франк, беше тръгнало добре, ама като направи тоя номер много ме ядоса и спрях всичко, а вече е късно да се наваксва.
Сакстен поооооооооооооомооооооооо ооооощ
ПП Уф, намерих го ама ама чудо е декомпилирано и изпляскано направо след декомпилатора
така както е декомрилирано си е направо бой на негри в тъмна нощ ,нищо не се вижда
Няма да стане лесно ,ако изобщо стане .
Последна редакция от saxsten : 11-06-2012 на 23:44
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Колкото до меджик номера намерих един вече вътре и го преименувах да се знае какво е ама много има още много за пощене.
Дани тестера ти е" по най бързия метод "
не знам дали е меродавно да го правиш
Аз винаги ползувам "всички тикове "
макар че е много изнерящо и изморително.
Не разбрах на какъв тайм фрейм си работил при тестването
Ето полуготов вариант Работи при М15 Не му сменяйте настройките щото ще слипне Работи със 100 бонусни долачета при инстата Въведох му изкуствен поинт заради 5 те разряда при инстата
за една година трябва да направи 300 реални долара
http://dox.bg/files/dw?a=19719b4144
Ако някой не го мързи нека го качи тук като файл след като го изтегли от докса
Вот тебя, Маруся:Ето полуготов вариант Работи при М15 Не му сменяйте настройките щото ще слипне Работи със 100 бонусни долачета при инстата Въведох му изкуствен поинт заради 5 те разряда при инстата
за една година трябва да направи 300 реални долара
http://dox.bg/files/dw?a=19719b4144
Ако някой не го мързи нека го качи тук като файл след като го изтегли от докса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що не спите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Праим кинти, люляме го нагоре-надоле, курсо.![]()
Това супер скалпер какво е момчета
някакъв индикатор ли.