Няма да ме дисквалифицират, просто не може да се отвори сделката така са настроили платформите или сърварите не знам, аз като съм разглеждал сделките на първите в класирането почти всички работят с експерти.Да, това което Ефчето предлага - да сложиш 5 експерта на различни двойки или фреймове ти е вариант. Но ако е мартин(не съм го гледал) и отвори 2-ро или 3-то коляно с над 1 лот, тогава какво се случва? Да не те дисквалифицират? Или просто съответната сделка не се брои?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако го имащ качи го, че супер скалпера го търсих половин час в тая тема докато се сетя да го търся през гугълТова което искаш няма да стане дори да го пипне ..ще развали цялата постановка на експерта по добре да комбинираш 2 различни на различни валутни двойки за да използваш максимално потенциала им ...
Остави експерта за евро франк той е сега не ти е актуален по скоро този който даде Емо 2Sides_v5.0b6 бях гледала там добри резултати ..ако имате идеи за настройки казвайте ги, тая седмица ще си правя опите и другата пак ще ги пусна на конкурса.
При Желев някой беше показал много добри резултати от един експерт дето правеше арбитраж, ама така и не пусна експерта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ок сега да ги компресирам и ще ти пусна експерта с едно предложение но не е настроен рисково ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
И той надали ще му свърши работа. Двупосочен мартин е и той. Трябва да му ограничи колената, или евентуално да го пуска само в една посока, по текущия тренд. Знам ли.Това което искаш няма да стане дори да го пипне ..ще развали цялата постановка на експерта по добре да комбинираш 2 различни на различни валутни двойки за да използваш максимално потенциала им ...
Остави експерта за евро франк той е сега не ти е актуален по скоро този който даде Емо 2Sides_v5.0b6 бях гледала там добри резултати ..
Като се върнеш на раздела напр. "Стратегии за търговия", отдолу срещу всяко заглавие на тема, от дясната страна има едно моливче. Като кликнеш върху него ти излизат всички прикачени файлове в съответната тема. Само трябва да знаеш в коя тема ти е файла, който дириш.
Последна редакция от Emil Enchev : 11-06-2012 на 20:22
GGBG (11-06-2012)
Прав си ..но нищо друго не ми идва на ум освен тези с ограничаване на пример на скалпера може да му забрани мартина обаче пък много ще има да чака ..да затвори сделка и ДД ще качи много ...но то без опити няма как да го разбере ...пуска един после добавя друг спира някой като не му изнася това е решението да се комбинират и да се контролират ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Прав си ..но нищо друго не ми идва на ум освен тези с ограничаване на пример на скалпера може да му забрани мартина обаче пък много ще има да чака ..да затвори сделка и ДД ще качи много ...но то без опити няма как да го разбере ...пуска един после добавя друг спира някой като не му изнася това е решението да се комбинират и да се контролират ..
Аз нямам проблем да ги разчовъркам експертите, сега ми е интересно и с часове мога да ги бъзикам без да усетя как е минало времето![]()
GGBG, моето предложение е следното ако ти сам можеш да отвориш позиция с добър вход не ти трябва експерт, по добре да си сложиш един скрипт който да ти отвори едновременно 5 сделки по 1 лот на 5 различни двойки.
Едва ли ще може да е актуален на 5 двойки едновременно ...по добре един експерт постоянно да цъка
а той на ръка да допълва със свободни обеми ...
гейша -философ
Дани експерт трябва да е, аз ако вземе да се занимавам с този турнир да търгувам на ръка, кой ще ми търгува на реалните сметки.
Интересно ми и дали с експерта може да се направи някакво прилично класиране в турнира, но не смятам това занимание да ми пречи на моята търговия.
GGBG, ако си доволен като цяло от резултата на супер скалпера тогава наистина може да го сложиш на 5 отделни графики на евродолар но мисля че за целта ще му е необходимо да се добави меджик номер, но това е в компетенцията на сакстен