Някой който разбира от прогромиране може ли да му бръкне в кода и да направи така, че да отваре едновременно по 5 сделки от по един лот и да ги затваря заедно![]()
Някой който разбира от прогромиране може ли да му бръкне в кода и да направи така, че да отваре едновременно по 5 сделки от по един лот и да ги затваря заедно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Лота се задава от настройките ..но защо да са 5*1 ? предполагам че ако искаш да си човъркаш на ръка ще развалиш системата ..иначе може да изключиш мартингейла ако искаш ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, ако се започне с по голям начален капитал максималния спад ще спадне с 20% на всеки 100 долара мисля, задал съм му риск 50 наистина, но за мартингейла настройката си е съвсем във нормата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре изглежда , макар малко рисково но наистина ако се вдигне капитала ще стане по приемливо ..![]()
гейша -философ
Еф4е трябва да са 5 позиции от по 1 лот, защото има ограничения в регламента на турнира, не може да се отваря по-голяма позиция от един лот и не може да има повече от 5 отворени позиции едновременно.Експерта направи няколко печеливши позиции подред, но профита беше малък защото бяха една по една и по един лот.
Охх това трудна работа , ако ограничиш мартингейла няма да имаш тази успеваемост ако намалиш обема но оставиш мартингейла няма гаранция че няма да ти отвори такъв ....по скоро ако е възможно да сложиш два експерта на различни двойки ...Еф4е трябва да са 5 позиции от по 1 лот, защото има ограничения в регламента на турнира, не може да се отваря по-голяма позиция от един лот и не може да има повече от 5 отворени позиции едновременно.Експерта направи няколко печеливши позиции подред, но профита беше малък защото бяха една по една и по един лот.
гейша -философ
Аз го бях сложил на 3 двойки eur/usd, gbp/usd, aud/usd, но искам и да може да прави по 5 позиции на една двойка, за тая работа Сакстен може да помогне ако има желание.
Бях пуснал и експерта от на Желев форума за рейндж при евро-франк, беше тръгнало добре, ама като направи тоя номер много ме ядоса и спрях всичко, а вече е късно да се наваксва.
Сакстен поооооооооооооомооооооооо ооооощ![]()
Да, това което Ефчето предлага - да сложиш 5 експерта на различни двойки или фреймове ти е вариант. Но ако е мартин(не съм го гледал) и отвори 2-ро или 3-то коляно с над 1 лот, тогава какво се случва? Да не те дисквалифицират? Или просто съответната сделка не се брои?Еф4е трябва да са 5 позиции от по 1 лот, защото има ограничения в регламента на турнира, не може да се отваря по-голяма позиция от един лот и не може да има повече от 5 отворени позиции едновременно.Експерта направи няколко печеливши позиции подред, но профита беше малък защото бяха една по една и по един лот.
Това което искаш няма да стане дори да го пипне ..ще развали цялата постановка на експерта по добре да комбинираш 2 различни на различни валутни двойки за да използваш максимално потенциала им ...Аз го бях сложил на 3 двойки eur/usd, gbp/usd, aud/usd, но искам и да може да прави по 5 позиции на една двойка, за тая работа Сакстен може да помогне ако има желание.
Бях пуснал и експерта от на Желев форума за рейндж при евро-франк, беше тръгнало добре, ама като направи тоя номер много ме ядоса и спрях всичко, а вече е късно да се наваксва.
Сакстен поооооооооооооомооооооооо ооооощ
Остави експерта за евро франк той е сега не ти е актуален по скоро този който даде Емо 2Sides_v5.0b6 бях гледала там добри резултати ..
гейша -философ