Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам да избирам винаги правилни брокери, които са регулирани и да нямам проблем с тях. Доста брокер предлагат бонуси с депозит, понякога точно това е кукичката.
по принцип това е най-доброто решение защото спомена че инстата не са лош брокер за товате не са много регулирани
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами лично аз не се притеснявам, апък ако стане нещо, винаги може да си смениш брокера.
да така е брокери колкото искаш но е доста важно преди да избере брокер човек хубаво да прочете условията за търговия и да може да си търси правата когато стане някое недоразумение![]()
Да не си повредите коленцата от наколенките дето правите сега
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
L1914 (09-06-2014), Emil Enchev (09-06-2014)
Ако трябва да сме честни
Инстата е брокер който предлага едни от най отвратителните условия за търговия в света
30 пипоня спред -Нийде вече го няма
Много здрав филтър по котировките за да не може да се скалпира
Условия като това до 5 м да не затваряш
Като добавим и това че ако си отвориш втора сметка с лични парички могат да ти ги блокират и форумната и тази с личните парички
Изобщо не ми ги хвали
Инстата имат един единствен плюс и това е бонусната сметка
Освен това друг плюс е това че човек може да се научи да търгува при по гадни условия и след това ще му е по леко при останалите брокери
Е, общо взето на харизан кон петалите не се броят
Да сме благодарни и на малкото което имаме![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
L1914 (09-06-2014), malivatha66 (10-06-2014)
Здравейте, някой да е подавал теглене в деня два пъти, или два три поредни дни, дали е имал проблем?
Информативно питам
----------
п.п разбира се ще се изчака, когато първите бъдат преведени по сметката тогава се пускат вторите
Aз не съм имал досега проблем
Днес след обяд доста бързо преведоха парите в скрил акаунта ми (за 21 минути)За пръв път ми се случва толкова бързо да ги преведат.
![]()
Spekulanta (12-06-2014), pfxi (12-06-2014)
Не можах да разбера, значи дава се заявка да си дръпнеш бонуса в сметката която си дал във форума ли?