гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Skp (08-06-2014)
То проблемът, не е в платформата. А в "кабинета на трейдъра", че от там се заявяват тегленията.Аз нямам блокирани сметки. Само си изяснявам ситуацията.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз също нямам, въпросите са принципни, за да може нещо да се спазва и контролира, то преди това трябва да е прецизно дефинирано ... Иначе става това, което в момента се случва, ... нашенска работа ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Skp (08-06-2014), Spekulanta (09-06-2014), L1914 (09-06-2014)
наистина много черни точки събират така от инстафорекс след някоя друга година може и да нямат клиенти вече защото лошата слава ще бъде доста широко разпространена
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста отдавна съм ги чела общите правила и съм размишлявала за втора сметка реална, за тая врътка с тегленето, но се отказах, че имаше някакви условия от типа първия депозит да не може се тегли 45 дена, и имах някакви размишления по темата, заслужава ли си въобще и впоследствие въобще се отказах, та тия с двете сметки сега дето се оплакват да не са в тоя казус бонусарка с реална и веднага цялата сума за теглене.
Добре би било тоз въпрос да се изясни.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Инстата не са лош брокер, но явно на отделни хора така се случва. И аз съм имал проблеми с тях, но винаги са се оправяли.
Еми всеки си избира, всеки му харесва лични неща, зависи и каква стратегия ползваш.