евала комарджиОлег, какви са ми дертовете за фибото ли ...ми големи .... от къде се включих в тема дето нищо не разбирам и станах за смях. От утре ще си взема бележка и ще разуча как се пуска. Сега разбирам, докато се упражнявам, че изграждането на тази мрежа от нива става със задържане на ляв бутон ... трябва да го оттренирам до края на седмицата - иначе лошо. Но пък и нищо лошо не съм казал конкретно за фибото освен, че го съпоставих (само днес сутринта) с друг лаф от форекс инкубаторите - флаг.
Правилно си забелязал познаваемостта ми е нараснала до критическите 50% - има мегдан още 10 % надоле да я пусна. А иначе от къде ми знаеш правилата ... значи знаеш какви суми се крият под всяко триъгълниче като съотношение ли.както е казано на едно място и последните ще станат първи
, и да не ти пука от Олег той е просто закоравял
![]()
Последна редакция от RyMu : 11-06-2012 на 21:18
Последна редакция от ef4e : 11-06-2012 на 21:25
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
![]()
ох не знам ... това натискане на бутон и едновременно с това придърпването на мишката ми е много трудно да го синхронизирам, но аз съм упорит
.
пп само ти и Алба не ме наричате с това нещо "комарджи"... недей моляте
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по-фнимателската с показалеца, че ако го повредиш с ко ше си чоплиш носа и дращиш мозАка ?Олег, какви са ми дертовете за фибото ли ...ми големи .... от къде се включих в тема дето нищо не разбирам и станах за смях. От утре ще си взема бележка и ще разуча как се пуска. Сега разбирам, докато се упражнявам, че изграждането на тази мрежа от нива става със задържане на ляв бутон ... трябва да го оттренирам до края на седмицата - иначе лошо. Но пък и нищо лошо не съм казал конкретно за фибото освен, че го съпоставих (само днес сутринта) с друг лаф от форекс инкубаторите - флаг.
Правилно си забелязал познаваемостта ми е нараснала до критическите 50% - има мегдан още 10 % надоле да я пусна. А иначе от къде ми знаеш правилата ... значи знаеш какви суми се крият под всяко триъгълниче като съотношение ли.
anonimen komardjia (11-06-2012)
http://en.ampmonitor.com/amp
това е доста добър сайт за анализи
и има версия за телефон
Чел съм и преди в инвестора,че не те кефи тва обръщение...Доколкото си спомням аз ти го измислих,като един от поводите беше оня ти аватар-човече с голям нос дето върти Рубик-куб.....Етимологията на "Комарджи"е турска и е гальовна донякъде (явно не си запознат и затуй се обиждаш....) - все едно ти казват на български "играчорче" или нещо от сорта....Всякъв педалски елемент в тълкуванието на тоя ти НИК е изключен,за разлика,да кажем от Чичо Манчо,който звучеше мазно-дърташко-педофилски(емотиконката с намигването ми се види подходяща
) ...
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)