И аз нямам търпение да почнезаредил съм един супер скалпер експерт на един от конкурсите на инстата и нямам търпение за видя какви ще ги свърши, като дете преди коледа съм
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сакс, снощи попаднах на вариант на ТМА много подобен на твоя.
Ще го пусна малко по-късно да ги сравниш.
Emil Enchev (11-06-2012)
Няма да изтривам стария шаблон но този новия ще го пусна само за 1-2 дни свободно и ще го трия щото май ще струва пари
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Сакс, ето версията подобна на твоя мод, за която споменах преди няколко часа:
Защитих села със хедж Все пак трябва да си уважавам работата Когато покаже синя стрелкичка ще прибера байя
Въх тези много бърже крадат бре
все пак датата е от 31 март и може да не са го крали , ама споко ние сме с едни гърди напреде
http://www.tradingsystemforex.com/in...ndicators.html
Съжалявам ама най новата модификация ще се разпространява само чрез лични съобщения
, че инак няма оправия![]()