Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Eй най-добрия индикатор е националния ни отбор по волейбол , когато бие еврото се вдига когато губи еврото пада
Днес победихме така, че очаквайте в понеделник еврото да ходи нагоре
лека нощ и късмет
( това е шегичка , но ми е готино когато побеждаваме )
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (10-06-2012)
Много правилно Алба Затваряш като прескочи или наближи горната линийка на канала , твоето индикаторче ти е дало стрелкичка за надоло ....и вече си с нещо в торбата
След това се ослушваш да падне колкото падне и ако бавната линийка пак е бяла а твоето индикаторче прави стрелкичка за нагоре около долната граница на канала пак си пускаш дълга и така безкрай докато пазара ти го позволява.
Това за Н1 че не трябва да се гледа ,защото движението по е М5 е почти достатъчно го казах в смисъл че когато пазара е спокоен той почти винаги се отблъсква от границите на канала и пак се връща в него следвайки основния тренд.
Да ама ако ще лягаш да спиш и искаш да оставиш отворена позиция без да погледнеш на къде върви тренда по Н1 - недей да го правиш
Защото ако по Н1 тренда се е обърнал срещу тебе макар и малко и е само в началото ,работата е сериозна
Врочем много преди дори и да си помисли да се обърне по Н1 тренда срещу теб по М5 вече ще го е направил няколко пъти, така че в общият случай сверявай си промяна на тренда по М5 с посоката по Н1 и след това си гледай спокойно търговийката
Последна редакция от saxsten : 09-06-2012 на 22:32
Копира се "Forum code"
За какво говорите бре
А го преведете от китайски че ме мързи с тия снимки пък и нямам време
Нищо китайско няма, де
След като качиш снимката в http://imageshack.us/
избираш кой линк да вземеш...това е ...аз взимам оня Direkt link
и по-сложно, че трябва да отваряш и тук прозорчето дето се слагат линковете за снимки ...а може и другия Alt Forum code като Skp
направо с този код излиза отворено
Виж и снимка изрезка съм качила...какво повече да обяснявам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
E
аз пък съм си свикнала с нея жаба -кикирица ... и хич не съм опитвала друго...ни прикачи...и разни други ...
albagpipe, за снимките има ли ограничения, колко голям файл, резолюция т.н. Че в руския форум ми издърпа ушите админа първия път, трябвало максимално да е 800х600?
Emil Enchev (10-06-2012)
Мрънка се ако като сложиш снимка и се разпъва формата на самият форум. Доста обаче от форумите вече не се разпъват а автоматично си смаляват картинките. Ако все пак има някакво недоволство си ги качваш само с линк, без да се вижда директно картинката. Ако я смалиш дразни защото става неясна, така че недей смалява. Качвай си ги в размера с който си я направил.
Emil Enchev (10-06-2012)