Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-06-2014)
Може ли малко обяснение на туй съкращение ГЮМА, що е туй животно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (07-06-2014)
Едно училище в Пловдив, в което основно "учеха" момчета, дето никъде другаде не ги искаха, тия двете дето ги изброих аз, са същите
Общо взето брутална история
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наистина брутална, защото имаше и такива които и него училище не можеха да завършатЕдно училище в Пловдив, в което основно "учеха" момчета, дето никъде другаде не ги искаха, тия двете дето ги изброих аз, са същите
Общо взето брутална история
Пълни непукисти. Отиват сутринта, карат един час, после на кафе и си заминават![]()
Там понеже им осигуряват и шофьорски книжки, един на листовките направил от 60въпроса 28 грешки. Направо е станал легенда![]()
Мерси за разяснението, е те по тез сигурно вече и въобще и не отиват до училище.
В интерес на истината децата от класа са добри в смисъл, правят простотиики нормално за възрастта, но си учат.
Хубавото нещо на т.нар елитни училища според мен е средата , в смисъл са все деца на родители дето не ги оставят на самоотглеждане, та въпреки училището все пак успяват.
А откъм очакване нещо от училището умряла работа.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (07-06-2014)
Koгато аз бях ученик, средният успех на езиковата беше над 5.50Мерси за разяснението, е те по тез сигурно вече и въобще и не отиват до училище.
В интерес на истината децата от класа са добри в смисъл, правят простотиики нормално за възрастта, но си учат.
Хубавото нещо на т.нар елитни училища според мен е средата , в смисъл са все деца на родители дето не ги оставят на самоотглеждане, та въпреки училището все пак успяват.
А откъм очакване нещо от училището умряла работа.
А такъв успех не виждам как се постига ако училището не струва.
Не знам сега колко е. Ако имаш информация, сподели![]()
kypa (07-06-2014)
kypa (07-06-2014)
kypa (07-06-2014)
kypa (07-06-2014)