Ааааааааааа това е друга тема ,
необятна е ... и последиците от това безхаберие предстои да ги видим в не толкова далечно бъдеще ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (07-06-2014)
На нас ни е ясно .............,Тоя с джипа, че е нарушил правилата е ясно
сега остава да понесе отговорността за това , че не е бил наясно със ситуацията и последствията са трагични .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (07-06-2014)
Това е циганския модел, но за съжаление и българите го възприеха, всеки им е длъжен щото са родители, а пък аз винаги съм се чудела тия деца като ги раждат на някой друг ли ги раждат държавата , обществото, че да очакват всеки нещо да им даде, или защо искат и съответно могат да поемат отговорността за това.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (07-06-2014)
Докато 20- ..........30-..... 500 от тези ,които не спазват законите не си понесат съответната отговорност ......
за всичко ще е файда йок ......................
kypa (07-06-2014)
според мен отговорност не трябва да се търси само от водача, кметицата да си мята оставката на бюрото още днес, заместника и и той, след това да отидат в полицията и да ги питат защо патрулките за които се говори от хора от Ст. Загора не са спирали незаконните водачи в пешеходната зона, а ми само са приемали кафетата в за веденията, след това да им се поискат значките на всички които са ходили там на обход, да се разжалват и да се уволнят дисциплинарно без право на държавна работа и глоби, и за финал клетите родители които с безхаберието си са също участници
един цигански модел няма да бъде излишен и в практиката на българските родители, аз съм виждал много пъти дрипави циганета, сополиви, които като видят кола и се крият от нея, а как са го постигнали този ефект у тях, техните родители, не мога да си го обясня, но циганетата имат къде къде по голям шанс да оцелеят от другите българчетаТова е циганския модел, но за съжаление и българите го възприеха, всеки им е длъжен щото са родители, а пък аз винаги съм се чудела тия деца като ги раждат на някой друг ли ги раждат държавата , обществото, че да очакват всеки нещо да им даде, или защо искат и съответно могат да поемат отговорността за това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-06-2014)
Тази колективна отговорност много трудно се търси ,
но един по един може да се потърсят всички отговорни за трагедията , стига воля да има ...
kypa (07-06-2014)
ем тоя бащата си е понесъл наказанието - гледал е как премазват детето му и го е държал докът е спряло да дишадругото близначе със сигурност ще го пази кът зеницата на очите си
дано само повече хора - настоящи и бъдещи родители - да си вземат бележка от случката
и не само родители - ако отглеждаме животно също носим отговорността за него
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спокойно, нищо няма да стане, най-много да се направи някоя друга група във фейса, и това ще е. От време на време ще съобщават за точещото се с години дело, ще дават разревани хора, както с стана с всички подобни случаи през годините![]()
kypa (07-06-2014)
прав си курчо докато има без отговорни хора които незнаят как да си възпитават децата ще има още много подобни треагедиием тоя бащата си е понесъл наказанието - гледал е как премазват детето му и го е държал докът е спряло да дишадругото близначе със сигурност ще го пази кът зеницата на очите си
дано само повече хора - настоящи и бъдещи родители - да си вземат бележка от случката
и не само родители - ако отглеждаме животно също носим отговорността за него
![]()
kypa (07-06-2014)
Да ти кажа бая родители българи познавам дето са удвоили точенето на социалната система не по-зле от циганите.според мен отговорност не трябва да се търси само от водача, кметицата да си мята оставката на бюрото още днес, заместника и и той, след това да отидат в полицията и да ги питат защо патрулките за които се говори от хора от Ст. Загора не са спирали незаконните водачи в пешеходната зона, а ми само са приемали кафетата в за веденията, след това да им се поискат значките на всички които са ходили там на обход, да се разжалват и да се уволнят дисциплинарно без право на държавна работа и глоби, и за финал клетите родители които с безхаберието си са също участници
един цигански модел няма да бъде излишен и в практиката на българските родители, аз съм виждал много пъти дрипави циганета, сополиви, които като видят кола и се крият от нея, а как са го постигнали този ефект у тях, техните родители, не мога да си го обясня, но циганетата имат къде къде по голям шанс да оцелеят от другите българчета
От две години спрях родителските срещи не само заради даскалите, а и заради някои родители- от типа аз съм разведена, социална слаба и трябва да и слушам преживяванията по темата с развода, което какво общо има това, че сина й примерно е слаб е ученик, да предизвика жалост у учителите за по-високи оценки и всякакви такива модели, дето или системата им е крива, че не се справят, или те занимават с личните си драми , за да извинят че примерно нямало как да учи и прочие- това някаква масово явление е почнало да се превръща.И това ни занимава един час примерно и трябва да е центъра на вниманието на всички, аман от жълтини и искрено и лично.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (07-06-2014)