Отново в четвъртък ще бъде волатилен ден, доста новини има свързани с паунда![]()
Отново в четвъртък ще бъде волатилен ден, доста новини има свързани с паунда![]()
Бе паунда си е доста атрактивна валута за търговия. И аз напоследък имам повече сделки при паунда!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то не само с паунда , но и новини от еврозоната, а те също оказват влияние при паунда понякога ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко е взаимосвързано, важното е да има движения, апък новините са просто причината за тях![]()
Кабела очаквам да качи до към 1,68,20/30 и от там пак надолу
На това ниво е голяма съпротива ама ще видим може и да я отмине като торпедо![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз мисля да взема късо на отвараньето ....
При равни други условия)
Стоп 50-тина пипа .... пък целите .... голЕми)
Е аз затва казах .... при равни други ....)
)
Още повече, че тоя път АЦБ-то и ЕЦБето са пак заедно))
цнц=======
ъхъ...тука право размишляваш точно около 1.6820 не пипам ще го дебна за вход
въпреки че на седмична си е даун тренд но ще се опита да направи един откат до към 1.6820
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви