А кой стои зад японеца - до колкото знам, този японец е някаква митична фигура, за реалното съществуване на която има само предположения - няма доказателства, че проекта е дело само на един човек
А кой стои зад японеца - до колкото знам, този японец е някаква митична фигура, за реалното съществуване на която има само предположения - няма доказателства, че проекта е дело само на един човек
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://profit.bg/news/Volatilnostta-...id-123761.html
Междудругото волатилноста при валутите си е на рекордно ниски нива, така че криптовалутите може да са алтернатива за търговия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То от волатилни валути се губи най много. Ма ние сме нерваци в ръцете. И накрая гризваме дървото.
КинО (01-06-2014)
Колкото по-голям е риска, толкова по-голяма е и печалбата. Всеки вече сам да си преценява от там нататък.То от волатилни валути се губи най много. Ма ние сме нерваци в ръцете. И накрая гризваме дървото.
злато и петрол май било по-убаво да се търгуйват сега![]()
и онуй швабския индекс дакса, ама не у инста
![]()
от пун'делника жги видя и аз колко са волатилни тез споменатите пазари
![]()
![]()
Най обичам да са нисковолативни и да има рейндж Риба в мътна водица най добре се ловиhttp://profit.bg/news/Volatilnostta-...id-123761.html
Междудругото волатилноста при валутите си е на рекордно ниски нива, така че криптовалутите може да са алтернатива за търговия.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
и аз кога има рейндж губя щот постоянно ми удря стоповета.. кога има тренд пак губя, щот дока разбера за тренда, и той свършил..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ще ти кажа, че аз мисля, че такъв проект няма как да се направи от случен човек без гръб и то як финасов гръб. Дори да е гениален програмист, нали трябва някой да го лансира и да му се доверят.
Проекта е опън сорс!!!
Имаш ли представа колко опън сорс проекта се развиват ей тъй с минимални финансирания или почти без хич, а само с доброволните усилия на вярващите в идеята на опън сорс софтуера - опън сорс обществото е доста голям и може да даде силен начален импулс на едно такова начинание.
Има доста примери за опън сорс софтуер и технологии, които са се наложили на пазара без никакъв як гръб и без практически никаква подкрепа в началото си. После разни гиганти оценяват технологията и финансирането идва само.
Вече има някои идикации, че проекта дава плодове и привлича вниманието - има го вече по борсите, застрахователните компании се интересуват от него и т.н.