Брей, но това звучи твърде оптимистично и не занм дали би се случило точмо така...Спокойно! Бавно, но славно следваме пътя на други нации, които масово са се изселвали на запад, трупали са капитал и след това са просперирали. Колкото по малка е една държава, толкова по-осезаемо се усеща ползата - пример Малта. Е не всички успяват, но какво друго ни остава. По неофициални данни българските емигранти внасят в страната 2-3 милиарда лева годишно. Това са свежите пари, които все още ни крепят. Ще се сменят поколенията, ще си имаме и ние лобита на Запад и тогава ще дойде и едрия капитал, но това след години, ако още сме тук и не сме се превърнем в донори на държавата ни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Барека колкото да се пише отракан ,си пролича че това са му първи изборив този ред на мисли отново се сещам за Барека![]()
на децата таблети щял да раздава
да се прегърбват и да затъпяват
от евротрибуната щял Боко в затвора да вкарва, нищо че властта му е толкова колкото и моята като гражданин
абе абсолютна пародия на ... дори не на политика, ами на главатарчета от враждуващи племена
Циганите му изядоха кебапчетата, взеха му парите и пак не гласуваха за него , човека чак разсърден го играе , та и по ефера не се сдържа да го каже
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля това момче Барека като е тръгнал да ми става политик .да се успокой малко като човек
Че с тия нерви няма да стигне до никъде . агресията е знак на слабост страх и още неща![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Барека е нагъл и пробивен. На мен ми изглежда като поредната калинка която върши работа в нужния момент на определени хора/партия. Човек на обстоятелствата. Взима каквото може, нещо като Сидеров.
Spekulanta (28-05-2014)
Тоя пък Сидеров вдигна шум врява уж ми бил велик националист
Добре де ама защо не е може да влиза спокойно в една Българска къща
да се движи сред народа без неговите Мутри ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Пък и какви глупости говори само , като съм слушал или чел негови изказванияНо пък на някои хора им харесва явно
.................................
Ще видиш Живко сега като ще има Парламентарни избори
Тоя серсемин няма да го избере Народа .
Уж загрижен ми се прави за нашия беден Народ
А в същото време в най скъпите хотели в света ми отива![]()
Ами да точно така се прави както циганите хапнаха си хората кебабчета биричка и после чао Барек![]()
Да това не ни топли колега ама това са писали в стаиите по нагоре и затова си коментираме Барека по изборите какво е правил......................