Сега какво стана ?
На м1 било невъзможно да се печели, пък на по-голям фрейм човек не може да се почувства готов да прави сделки дори след години, така ли ?
И пак да попитам, защо трябва да е само и единствено форекс ?ЗАЩО ?
Сега какво стана ?
На м1 било невъзможно да се печели, пък на по-голям фрейм човек не може да се почувства готов да прави сделки дори след години, така ли ?
И пак да попитам, защо трябва да е само и единствено форекс ?ЗАЩО ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (25-05-2014)
Защото до момента форекса винаги е бил най-волатилния пазар и винаги е предлагам предостатъчно възможности. Сега заради два по-слаби месеца не мисля да се отклонявам от плана или да свърша тон работа, която да се окаже ненужна. Аз инструменти, които не съм тествал 10години назад НЕ търгувам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.