И къде намира да ги трепе тези укаинските офицери да не са се разхождали по мегданаРуски снайперист: Обещаха ми по $1000 на убит украински офицер
Службата за сигурност на Украйна публикува в интернет видео с разпит на задържан в Източна Украйна руски снайперист, в който военният признава, че са му били обещани по 1000 щатски долара за главата на всеки офицер от правителствените сили, който успее да „неутрализира”.
От разпита става ясно, че снайперистът е част от руските спецслужби и е участвал във военните действия в Чечения.
Цялата публикация: http://news.ibox.bg/news/id_968409434
Май не са много щедри братушките..........![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Почти 500 изкормени тела откриха в Украйна
Както пише в статията-има основателни подозрения,че органите на убити или дори тежко ранени войници са заминавали за мечтаната от тях ЕС.
21 век,центъра на Европа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда, всичко това, както и разстрела на свои дезертирали войници от хеликоптер онзи ден, изоставянето на ранения пилот на друг хеликоптер преди месец, бомбандирането с гаубици и минохвъргачки на жилищни райони с мирно население в Славянск, изгарянето на хора в блокирана от бандеровците от "Десен сектор" сграда в Одеса, дивашкото отношение към изпълняващи служебните си задължения журналисти и още много други факти идва да ни каже какви високи хуманни и цивилизационни ценности крепи и носи новата киевска хунта...Почти 500 изкормени тела откриха в Украйна
Както пише в статията-има основателни подозрения,че органите на убити или дори тежко ранени войници са заминавали за мечтаната от тях ЕС.
21 век,центъра на Европа
Бравос на тези, които ги подкрепят - НАТО, САЩ и донякъде ЕС...!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дааа Хитлер и Сталин ряпа да ядатПочти 500 изкормени тела откриха в Украйна
21 век,центъра на Европа.......................................
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
недей я дърпа за опашкатасега ще дойде и ще защищава пламено и страстно само и само, за да не е някоя пионка на Путлер на власт в Украйна
историята не помни по-'лош' пример!! винаги промята е за добро
![]()
аз все още съм на мнението, че трябва да им се пуснат машините, ей така да минат по павираните улуци, а който устиска в гащите, устисканаистина грозно, и мисля, че това е в отговор на военния преврат в Тайван
да знаеш, че всички спецчасти като ги заловят и си признават пред камера всичкоРуски снайперист: Обещаха ми по $1000 на убит украински офицер
Службата за сигурност на Украйна публикува в интернет видео с разпит на задържан в Източна Украйна руски снайперист, в който военният признава, че са му били обещани по 1000 щатски долара за главата на всеки офицер от правителствените сили, който успее да „неутрализира”.
От разпита става ясно, че снайперистът е част от руските спецслужби и е участвал във военните действия в Чечения.
Цялата публикация: http://news.ibox.bg/news/id_968409434
Май не са много щедри братушките..........![]()
Последна редакция от mck : 24-05-2014 на 21:48
Нещата много се задълночиха там и вече започнаха извръщенията с хора...направо кошмарПочти 500 изкормени тела откриха в Украйна
21 век,центъра на Европа
Аз пък друго се питам, за какво прехвърляне в Източна Украйна се говори, те там нали се отцепиха, според мен ако това е така ще си мине кат туристче .
А и в самата статия пише, че достоверността на видеото не е потвърдена.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Статията е много крайна .... аз от една страна се надявам да е "провокация", от друга ако е истина ...... това са ужасите на войната. В Сърбия намираха масови гробове, в Украйна може да стане същото, но ще разберем след години