може и така да е , но едно е да поправяш Москвичи , друго е да си майстор на Порше,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и аз май нямам друга работа в момента, та къде да идвам да ги почваме, ... бе майстор ли е - само с напалм са лекува ...............Е преди да се боядисват доволно ги разхвърлям,ама с измамното и некадърно монтьорско племе не обичам да ме слагат под общ знаменател,щото и по мои коли бая пъти са си оставяли ръцете да им го налузя изотзад па някои от тях и приятели ми се водеха даже ама вече не са.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Първо на големите четки се мият само Москвичи вече.
Ква е връзката с бояджиите и качеството не панимаем.
Ама монтьорите са патологични лъжци по мои наблюдения отблизо.
----------
За боядисването е все едно,се са самоходни варели.
Ама Москвич никога не съм боядисвал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм боядисвал, осмака на бащата, както и кадета - за такси едно време, на поляната с един компресор от трактор, само дето много мушици са налепиха по таз жълтата боя, ма не са виждаше много ...Ама Москвич никога не съм боядисвал.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Слагаш тиксо отгоре им и готово
Една работа ако не може да се оправи с тиксо, значи е малко тиксото![]()
ем не му разбирам много, ама доколкот знам има разни етапи от процедурата дет може да се спестят и зарад които може да се окепази значително съответния варелинак големите четки са бая по-бързи отколкот ръчно, освен дет са по-евтини - обикновено туй е фактор да се ползват
![]()
Е то само тиксо трябваше да я направя, ... то голям цирк беше, няма кинти за бояджия, колата трябва спешно да почне да "работи", при един приятел на село я закарах, разхвърлях, опаковах и газ с пищова, накрая на втората-третата ръка мръкна, той свети зад мен с една подвижна лампа, събра де що летящи гадове имаше у района и с тоз цвят - директно отгоре и, ... сега ми е смешно, ама тогава голямо псуване падна ...
то тогаз и едни лепенки имаше дет се турат кът че личерно и бяло на квадратчета
то и сега ги има де, ама едно време бая по- на мода бяха помня
волги и тикота кът иимаше
![]()
![]()