Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега, не стига, че ника ми открадна ми и темата ми открадна..шегичка.. сега попаднах на нея и ще следя с интерес как се развиваш.. дън не те отчайвам ама аз от горе-доле 3 години сериозно се занимавам и до никъде не съм я докарал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Е ми аз лично ако за три години не съм постигнал някакъв смислен успех в някакво начинание отдавна да съм спрял да се занимавам с него,лично мнение без да се обиждаш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изобщо не се обиждам.. да, предполагам, че си прав.. но Форекса ми доставя удоволствие и докато Инстата дават бонус за търгуване, ще продължа да се занимавам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
A честито,пожелавам ти и на реала същите успехи и по големи.Тенкю баба.
Сефтето ще е при Бенчмарк.
По рано от 15ч. не съм търгувал до момента но ми харесаха дори по това време бодрите движения и още първият ден нацвъках десетина сделки.
----------
Днес съм почивка от демото,утре вече ще са преведени парите по реалната и скачам с двата крака в дълбокото.![]()
Звездолине, само кът почнеш да губиш нема да се отказвашщот до тогаз е лесна търговлията принципно
след туй обаче идва зора
инак успехи само ти желая аз де
![]()
Благодаря ви и на двамата за хубавите пожелания,да ви се връщат.![]()
Трейдинга не е като останалите начинания. Има качеството да заблуждава, че често пъти си много близо до успехаДори почти може да го почувстваш физически
![]()
най-сърдечно ти пожелавам успех и на реала като почнеш
а за смисления успех и за времето тепърва ще даваш отчети![]()
Звездолин (22-05-2014)
Как да ти кажа
Това което съм ти казал до сега е доста смислено ,само дето ти не можеш да му намериш смисъла ,но не се притеснявай и това ще стане
След време ,ако поумнееш
Не знам магаретата дали могат да поумняват ,ама аз вярвам че могат да го правят.
Поне две буквички да научат, пак ще е от полза.
В твоя случай, за сега ,това е загадка![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване