Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да права си направи кариера и то впечатляваща, закачен за шлифера на Георги Джагаров и в последствие на Г.Йорданов и Иван Славков,ревностно обслужвайки и до ден днешен клана Живков и ДС................Добре де кажи на теб най-накрая какво ти харесва, тоя е доносник, оня е болшевик, третия незнам какъв.
Какви трябва да бъдат.
Доносник или не преди години, е успял човек в сферата си , направил кариера на която всеки прохождащ журналист може да завижда.
А нещо повече от аргумента аз казах и не ми харесва досега не си изкарал.
Ами не ти харесва хубаво, но това не го прави невярно или грешно.
хайде кажи ми как,по какъв начин се оказа емблемата "Всяка неделя"(създадена от И.Славков и Г. Йорданов) собственост на арменеца........най-нагло присвоени правата ,архива и всичко свързано с предаването................как така никой от държавната БНТ собственик и продуцент на това предаване не си потърсиха правата,които би трябвало да са публични,по същия начин можеше и сега Гарелов да претендира за Панорама.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
един неспособен човек не би направил подобно нещо, не биха го гледали, не би бил това което той направи с журналистиката сиДа права си направи кариера и то впечатляваща, закачен за шлифера на Георги Джагаров и в последствие на Г.Йорданов и Иван Славков,ревностно обслужвайки и до ден днешен клана Живков и ДС................
хайде кажи ми как,по какъв начин се оказа емблемата "Всяка неделя"(създадена от И.Славков и Г. Йорданов) собственост на арменеца........най-нагло присвоени правата ,архива и всичко свързано с предаването................как така никой от държавната БНТ собственик и продуцент на това предаване не си потърсиха правата,които би трябвало да са публични,по същия начин можеше и сега Гарелов да претендира за Панорама.харесва ми
![]()
че го признаваш, до някаква степен, макар и с последвал опит да мърляш
![]()
![]()
Май правата не са негови, защото продуценти са му иван и андрей, ако бяха негови, сам щеше да се продуцира.За какво са му ортаци.Да права си направи кариера и то впечатляваща, закачен за шлифера на Георги Джагаров и в последствие на Г.Йорданов и Иван Славков,ревностно обслужвайки и до ден днешен клана Живков и ДС................
хайде кажи ми как,по какъв начин се оказа емблемата "Всяка неделя"(създадена от И.Славков и Г. Йорданов) собственост на арменеца........най-нагло присвоени правата ,архива и всичко свързано с предаването................как така никой от държавната БНТ собственик и продуцент на това предаване не си потърсиха правата,които би трябвало да са публични,по същия начин можеше и сега Гарелов да претендира за Панорама.
Не съм казвал никъде неспособен.........................
има способни мекерета...........а журналистиката е професия чрез,която се влияе пряко върху съзнанието на хората.............
знам, видях че не си написал никъде неспособен, освен в този ти отговорблагодаря за разяснението, но уви подобни проблясъци имах на около 12-13 годишна възраст
Пуснах нова темичка, в която съм описала историята.да, много случайно дописвашжалко че хванах недописания ти пост, иначе бих повярвал за 'добрия' ти пример
Хубаво е да се четеаз харесвам фантасмагории от сорта на Алиса в страната на чудесата
надявам се да е 'шега' и няма подобни новини, че и аз по друг начин не бих го възприел![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
mck (20-05-2014)
мисля си следното, дали няма да е по-добре да се филтрират човекоподобните, не ламптящи да разпуснат или да проведат нормален разговор, като им се дават по 5 стинки, за иначе предвидимия им спамсупер е темата, ще я следя с интерес
ще се опитам да съдействам, но уви, моята памет е като детско пюре, от днес за утре и вдруги ден вече ми е трудно да се присещам за подробности
![]()
Един вид сега искаш да ми кажеш- е той ги окраде.Да права си направи кариера и то впечатляваща, закачен за шлифера на Георги Джагаров и в последствие на Г.Йорданов и Иван Славков,ревностно обслужвайки и до ден днешен клана Живков и ДС................
Относно архива- не само на неговото предаване, а и на много други е взел, неща които си е подсбирал и той не го крие, споменавал го е доста пъти.
И отскоро се оказва, че цели години и на някои журналисти няма и снимка да изкарат от архива на БНТ и ходят да искат от него.
Оцеляло е единствено това, което той е взел..
Пак минаваш встрани, окрал, взел правата и тлн.
Има негови неща, които не харесвам също, но това в никакъв случай не го прави лош журналист, или му пада авторитета в неговата кариера.
Твоето е компроматното заничане под чаршафите- жълтичкото.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Май правата не са негови, защото продуценти са му иван и андрей, ако бяха негови, сам щеше да се продуцира.За какво са му ортаци.
Негови са Джиджи..............
От началото на 1990-те год. собственик на марката „Всяка неделя“ е Кеворк Кеворкян, който продуцира предаването като външна продукция по БНТ през 1990-те год. и в началото на 21 век.
----------
Аха ясно..........вундеркинд............ ...
няма да се хабя друг път да ти "разяснявам"........................ ....