Парламентя не е строен от онез продажници,а от достойни българи доста преди тях...............
и не требе да се взривява с динамит,а требе да се напръска със зарин отвътре когато сегашните продажници заседават............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да си дойдем и на въпроса, проблема не са паметниците, ами кой ги е сторилза зарина съм съгласен, действай
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и продължават да влизат такива ,защо,защо ни са такива избраните от нас ........................................![]()
Ако трябва да сме точни той соца никога не си е отивал. За тези, които тръгнаха да правят така наречения преход. Нима досега е попаднал някой случаен във властта? Е имаше тук там някои идеалисти, но те бързо отпаднаха.
не знам дали Ви е направило впечатление, но като разлиствате програмите на телевидението, обърнете внимание, само на Планета пише "Директно" всички останали се изродиха, то не бе "На живо" то не беше "Live"сещам се за началото на филма "Операция шменти капели"
![]()
план е имало!
Emil Enchev (19-05-2014)
Ами аз случайно познавах един тип, който беше потомък на силен човек от БКП. Сега е някъде по чужбина и е богат бизнесмен, вероятно харчейки парите заделени от татко му.
... то не бе "На живо ......... все се питам, като видя тоз надпис - а, как ли е "На умряло" ...? ...
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ами иди в Родопите и гледай тогава паметници на турски завоеватели, щом не ти пречатразбирам да има някаква мъст, да са рушили, да са съсипвали паметници, че да им го връщаште си седят там, като ти се навират в очите заобиколи, мен като ме дразни нещо гледам да страня от дразнението
сега очаквам пример от село Дивотино, комуняги счупиха паметник на Кратун Великии, виден българин
:Иди и постави цветя пред паметника на турците взривили влака в Пловдив - има и такъв паметник ако не знаеш
Или пък паметника на американски летци бомбандирали София, и той е много убав ,ако не ходил иди го разгледай
В нормалните държави се издигат паметници на националните герои от страната и на видни дейци .Това че като държава и народ допускаме някаква безумна простотия и да ни плюят в лицето с подобни паметници , а ти одобряваш, защото не ти пречат , та малко ми е странен начина ти на мислене, но нормално хора не ги одобряват тези паметници
![]()
Последна редакция от jivko78 : 20-05-2014 на 08:28
Ох те паметниците са иди дойди ами гледай кво ставаАми иди в Родопите и гледай тогава паметници на турски завоеватели, щом не ти пречатИди и постави цветя пред паметника на турците взривили влака в Пловдив - има и такъв паметник ако не знаеш
Или пък паметника на американски летци бомбандирали София, и той е много убав ,ако не ходил иди го разгледай
В нормалните държави се издигат паметници на националните герои от страната и на видни дейци .Това че като държава и народ допускаме някаква безумна простотия и да ни плюят в лицето с подобни паметници , а ти одобряваш, защото не ти пречат , та малко ми е странен начина ти на мислене, но нормално хора не ги одобряват тези паметници
Кви са тез Ислямски кътове на български език бре кво е това чудо
Нещо не остава вече от свидното ни отечество
Продадоха г о и го изядоха и го изпиха гадовете
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
jivko78 (20-05-2014)