И моя дядо слушаше. Той навремето е работил в царската полиция и цял живот след това комунистите са го тормозели за това. Въпреки, че е бил прост готвач там...Аз не съм слушала - бях много млада, акълът ми още хвърчеше и не се сещах.......
Но дядо ми - Бог да го прости - няма да го забравя как долепяше ухо до ламповия радиоприемник и слушаше , колкото се може по-тихичко - какво всъшност се случва в милата ни татковина, че и по света.....
Обзема ме тъга за него, като си спомня - такъв дребен, смален от възрастта, с долепено ухо до говорителя на дървената кутия.
Та и аз покрай него слушах и знаех, че не всичко е наред в щастливото ни детство...![]()
Последна редакция от Bibco : 16-05-2014 на 15:09
ivaceda (16-05-2014)
Над Twitter надвисна заплаха отново да бъде блокиран, но този път в Русия. Говорителят на руската комисия по надзор на съобщенията (Роскомнадзор) Вадимий Ампелонский потвърди тази информация в ефира на радио „Эхо Москвы“, предава ИТАР ТАСС.
Достъпът до социалната мрежа може да бъде забранен, защото не изпълнява изискванията на комисията и на главната прокуратура да „отстрани екстремисткия контингент“, допълни още Ампелонский.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ivaceda (16-05-2014)
Това вече го четохме като информация, но тук има посочени много впечатляващи финансови факти:
Русия загуби спътник за 275 млн. долара след като ракета - носител за пореден път изгоря
http://www.mediapool.bg/rusiya-zagub...ews220300.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лоша работа, дали е само техническа повреда или умишлен саботаж...?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В космонавтиката няма застраховка,хубаво че не е имало хора............
..............
Това сега го виждсам, Звездьо.Над Twitter надвисна заплаха отново да бъде блокиран, но този път в Русия. Говорителят на руската комисия по надзор на съобщенията (Роскомнадзор) Вадимий Ампелонский потвърди тази информация в ефира на радио „Эхо Москвы“, предава ИТАР ТАСС.
Достъпът до социалната мрежа може да бъде забранен, защото не изпълнява изискванията на комисията и на главната прокуратура да „отстрани екстремисткия контингент“, допълни още Ампелонский.
А тук пише следното:
Ако в някакъв момент оценим, че вредите, които причиняват неконструктивните позиции на ръководствата на международните компании на руското общество, са съществени, ние ще бъдем длъжни да действаме спрямо записаното в закона", заяви още Ксензов.
В техния закон очевидно не пише, че обществото има право да бъде информирано и само да прави изводите си. В техния закон пише, че държавните органи имат право да решават кое може да знае обществото и кое не........... Това на прост език се нарича свобода на словото, свобода на печата, свобода на мисълта.... е, такава им е "свободата" очевидно...
то първо се почва с Туитър и Фейса, после Нета като цяло, после сателитната телевизия и така...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Интересно защо все туитъра им е трън в очите на диктаторите............
....................