е то у Фейса какво информация - на кой жена му с кого спала или с кого се кани да спи.. пък и не знам някоя голяма информационна агенция да е почнала да пуска новини у Фейса..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз нямам регистрация в туита,ама то вече къде ли не се регистрира чиляк...............
..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
masta (16-05-2014)
Щото по твитъра може да видиш и трендове острани и така дори никой който следиш да не твитва за това пак може да получиш информацията. Докато във фейсбук получаваш информацията, само ако някой твой приятел го лайкне или нещо подобно.Ама фейсбука,не го закачат..............или може би там туитъра е по разпространен............
..........
masta (16-05-2014)
у фейса повече реклами се пущатче там може да добавяш народ у групи без те да искат и да им пращаш съобщения насила
класически спам демек и таквиз разни работи
а туитъра мисля не можеш да накараш никой да те "следва" насила
и съответно затуй се ползва за по-сериозни дейности той, а не фесбука
![]()
masta (16-05-2014)
Ще ти послушам съвета.....................дано да е по-добро от фейса.....
щото там почти не влизам............писна ми от рождени дни и разни поводи за честитене.................![]()
а бе пускат от време на време и рекламни туитове.. ама кът ги блокираш първи път смамерите и повеке не се появяват..у фейса повече реклами се пущатче там може да добавяш народ у групи без те да искат и да им пращаш съобщения насила
класически спам демек и таквиз разни работи
а туитъра мисля не можеш да накараш никой да те "следва" насила
и съответно затуй се ползва за по-сериозни дейности той, а не фесбука
Съобщенията по групите не ги ли виждаш само ако влезнеш в страницата на групата?у фейса повече реклами се пущат че там може да добавяш народ у групи без те да искат и да им пращаш съобщения насила класически спам демек и таквиз разни работи а туитъра мисля не можеш да накараш никой да те "следва" насила и съответно затуй се ползва за по-сериозни дейности той, а не фесбукаИ лични съобщения чрез групите не се пращат доколкото знам.
Русия затъва
Политиката на Путин спрямо Украйна кара мнозина руснаци да си спомнят с умиление за времената на могъщия Съветски съюз. Те обаче не забелязват едно друго сходство с някогашния СССР - сериозните икономически проблеми.
Новинарските емисии на руската държавна телевизия представят днешна Русия като могъща сила - както в политически, така и в икономически план. На 9 май президентът Путин прие не един, а цели два разточителни военни парада - единият беше на Червения площад в Москва, а другият - в Севастопол на полуостров Крим.
http://money.bg/news/id_2038281558/%...8A%D0%B2%D0%B0