Айде стига бе...:))) Путин: Разочаровани сме от реакцията на ЕС спрямо газовия дълг на Украйна
Москва продължава да е отворена за съвместни действия със Стария континент с цел нормализиране на ситуацията, посочи руският президент
Путин е като нашите попове: "Не ме гледай какво върша, слушай ме какво говоря"..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сигурно има нещо общо със статията която си цитиралааз не виждам кой разумен човек ще си подритва паричките
![]()
но както и да е, сигурно Путин не иска да се плати газта
или поне така разбирам коментара ти
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Макар и коментарите ти, както обикновено, да са мъгляви като времето в Лондон, можах да разбера, че ти е по-изгодно да четеш моя коментар както дяволът чете евангелието..........
Сега аз да кажа по същество: Наглост е висш държавен ръководител, който вече месеци е уличаван как едно говори, друго върши (а само Господ знае какво мисли), да заявява своите "разочарования" от думите и делата на "партньори", които демонстративно не зачита. На "разочарованията" на Путин аз бих отговорила: Ми каквото повикало, такова се обадило...............
До няколко часа в Сърбия ще кацне Руски самолет с 60 спасители на борда за оказване помощ на Сръбските жители пострадали от наводненията!!!
Макар и коментарите ти, както обикновено, да са мъгляви като времето в Лондон, можах да разбера, че ти е по-изгодно да четеш моя коментар както дяволът чете евангелието..........
Сега аз да кажа по същество: Наглост е висш държавен ръководител, който вече месеци е уличаван как едно говори, друго върши (а само Господ знае какво мисли), да заявява своите "разочарования" от думите и делата на "партньори", които демонстративно не зачита. На "разочарованията" на Путин аз бих отговорила: Ми каквото повикало, такова се обадило...............
Утре, ако спре газа на Европа- тъй ли ще разсъждаваш каквото повикало такова се обадило- пак ще пищиш като умряла лисица колко е лош.
А ако малко можеш да четеш , дори и да не си чела извън форума, тук няколко пъти се пускаха статии, че половината от транша, който отпусна МВФ беше изрично за плащане на газа, както и впоследствие има такива суми. та кой в случая е кривия(
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Неприятното е че нито цент от тези целево приведени пари не отидоха по предназначението си. Типично по нашенски!!!
и после кой пак виновен,Путин че едно говори пък друго върши......................................
На украинците това ще им излезе през носа в един момент, е вчера както е имало бомби по газопровода не мога ги мисля, че е тяхна грижа да си го оправят.
Да не им замине и транзита.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
нали „мирноизбраните„ им политици си пълнят гушите в момента,кой ти мисли за народа,като при нас................